Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

że jak ?

gdzie jest elita kafe ?

Polecane posty

życie :P heh widocznie musieliśmy się poznać tamtego dnia ;) eyy, ale ja chcę rewanż za ten e-mail, który właśnie wysłałam :classic_cool:

no..wiesz..ja Ci wyśle, nie bede taki ;) ale czy moge jutro ? :) w opracy jak bede sam to kilka pstrykne aparatem (nie najlepszym, z fona) :) i wysle Ci, ok ?

aaa.....no stacja przecież jest otwarta..no ale ej...a może wiśnie w czekoladzie ? :P :) :classic_cool:

nie no, obiecuje Ci ;) wysle :) ale ok, ok bede miał to na uwadze :) a u mnie po staremu :) praca...w weekend szkoła, do końca miesiąca musze auto ubezpieczyc a kasy nie mam narazie :/ a wypłata bedzie ostatniego pewnie a boje sie prosic o jakąś zaliczke heh :) wypadałoby psa wyprowadzić na spacer..ale.... ...zrobie to jutro jak wstane, dziś juz mi sie nie chce :) no chyba, że poszłabyć z nami :)

to ja pójdę na papierosa, a Ty na spacer, hmm ? ;) widzę, że u Ciebie tak jak u mnie :P praca-szkoła-dom.. terror normalnie :D. ja dostałam wypłatę 10go :classic_cool: ale już prawie połowy nie mam :O.. eyy, ale jedną czekoladkę na pół ? :D

jak..? hmm...na wierzchu jest czekolada więc musisz ja delikatnie zdjąć, że tak powiem :)a mi zostawić wiśnie...całą koniecznie :) ja lubie :)

zastanowię się jeszcze :P najwyżej Ci zjem wiśnię :D idziesz na ten spacer ? ja bym skoczyła na fajkę :)

nieeeeeeeeeeee, no co Ty..nie chce mi sie, chyba bym zwariował jakbym teraz miał sie ubierac i iść z z tym psem :/ echh.. a Ty podobno przymierzasz sie do rzucenia haha :P ta ściema

dziś zapaliłem tylko2 :P przeciez to nie palenie..można powiedzieć, że rzciałem :P :)