Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość daria7676567

KTo da rade to przeczytac?

Polecane posty

Gość daria7676567

PROSZE WAS... POTRZEBUJE RADY (SZCZEREJ)zaczne od poczatku 4 lata temu poznałam super faceta był starszy o 10 lat .był kierowca autobusu, spodobał mi sie od razu, on tez co usmiechał sie do mnie patrzał prosto w oczy. nie odważyłam sie do niego zagadac chociaz widziałam go codziennie. ale on widział ze on mi sie podoba jestem niesmiała wiec dałam ogłoszenie do internetu ze go szukam, i ze podoba mi sie. napisałam to ogłoszenie na stronie www jego województwa, po 2 tygodniach latem on przestal juz jezdzic tym autobusem, zaczełam juz o nim zapominac bo spodobał mi sie inny kierowca wiem ze to dziwne ale to chyba przezto ze wciaz myslałam o tamtym ale wiedziałam ze nic z tego nie wyjdzie przez ta roznice wieku. no i pewnego dnia napisał do mnie smsa jakis chłopak napisał ze jest kierowca ale w innej miejscowosci i nie jest tym kogo szukam ale moze mi pomoc znalezc tamtego bo ma znajomosci.i ja byłam taka głupia ze opisałam tego 2 kierowce a nie tego w ktorym byłam na poczatku zakochana. i wtedy on na drugi dzien napisał ze ten kierowca ma dziewczyne, nie było mi smutno bo przeciez wcale mi nie zalezało na nim .i ten chłopak od smsow zapytał sie czy wysle mu zdjecie ja wysłalam.ale on nie chciał mi przzysłac wykrecał sie popsutym telefonem. i własnie w tym czasie zaczał jezdzic ten pierwszy kierowca nie zdziwiło mnie wtedy ze czasami mi sie tak inaczej przyglada. patrzyl sie w oczy a ja dostrzegałam w nich taki blask... a z tym od smsow coraz lepiej mi sie pisało tak dobrze rozumiałam sie z nim jak jeszcze z nikim. zaproponował spotkanie na za 2 tygodnie zgodziłam sie. i przyszedl taki dzien gdzie wszystko zrozumiałam jechałam z tym kierowca autobusem i pomyslałam ze napisze do tego od smsow wysłalam smsa i odezwał sie telefon tego KIEROWCY. on nie zauwazyl ze patrze katem oka jak odpissuje a ja dostałam w tej samej chwili smsa. pomyslałam jeszcze ze to przypadek wiec na drugi dzien poprosiłam siostre zeby z nim jechała dałam jej jego nr telefonu. i jednak okazało sie ze chłopak od smsow i kierowca to ta sama osoba... ale postanowiłam ze nie napisze mu ze wiem. ale on mi napisał ze nie mam juz do niego pisac i mam skasowac numer nie wiedziałam co było tego powodem,a wtedy ja napisałam ze wiedziałam ze to on...nie odpisał juz ani razu , mysle ze przez to ze napisałam wtedy o innym kierowcy a on odpowiedzial na tamto ogłoszenie. od tamtych dni minely 4 lata ja mam 24 lata nie potrafie z nikim byc czuje ze przegapiłam cos waznego i jestem pewna ze go kocham, widuje go wciaz ale on udaje ze sie nie znamy chociaz widze ze patrzy sie i wiem ze jest sam , wiem ze jestem głupia ale kiedys byłam mloda nie wiedziałam co robie ale te 4 lata utwierdziły mnie w przekonaniu ze ja go kocham .on sni mi sie czasami serce bije mi szybciej jak go widze i nie chce miec innego chłopaka chociaz wielu juz chciało...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować