Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentkaaa...

Kobietki poradźcie!

Polecane posty

Gość Studentkaaa...

Chciałabym kupić na allegro jakieś fajne butki jesienno-zimowe, może coś poradzicie, co jest teraz modne? Tylko żadnych obcasów :)

Gość Studentkaaa...
halo halo, są tu jakieś laski co się znają na modzie ? :)

Gość facet ze Śląska
Jestem facetem. Nie znam się na kobiecych butach. Chętnie Cię poznam, jak nie masz chłopaka.

Gość Studentkaaa...
a no mam chłopaka:) i ponownie pytam o buty :)

Gość Paulana
nosza teraz takie do kostek plaskie ale cz to modne? :/ mnie sie osobiscie nie podobaja bo wyglada sie malo kobieco.Jezeli bez obcasa to najlepiej z wysokim stanem tak do kostek bo do pollydki tez nie zaciekawie sie wyglada.

Gość Studentkaaa...
Chcę też kupić stringi.

Gość Paulana
uno momento sama musze sobie takie kupic ale na allegro widze ze to wieksze badziewie jak w sklepach czasem :/

Gość Studentkaaa...
nie podszywać się! wiesz co, ja mam takie płaskie, marszczone ze skóry, do kostek, ale chce chyba jakies z wyzsza cholewka taka do pół łydki może, w zeszlym roku mialam takie do kolan, i okropnie sie w nich czulam byly za dlugie :/

Gość Studentkaaa...
no ja chce przez internet, bo nie lubie po sklepach latac, szkoda mi czasu. a juz kupowalam buty na allegro i bylo ok.

Gość Paulana
wlasnie ogladam ale moze poprostu mialas za dlugie bo mysle ze najlepsze to takie przed same kolana. take do ldki to troche jak dla nastolatkow:) tak mi sie wydaje. lubie tez dopasowane bo mam szczupla lydke wiec tp buta jakie teraz produkuja, luzne nie sa dla mnie.

Gość Paulana
same papcie widze :D hehe takie paputy eeeh kupuje na allegro ale butow jeszcze nie probowalam

Gość Studentkaaa...
tez mam szczupla lydke, ale nosze dopasowane spodnie, wiec zawsze nogawki wkladam w cholewke, mialam w poprzednim sezonie takie do polowy lydki, bardzo fajne byly, wszystkim sie podobaly, ale byly z zamszu i bardzo jasne, do tego cienka podeszwa i zajechaly sie raz dwa. dlatego wolalabym cos solidniejszego. bylam ostatnio przejazdem w deichmannie, i powiem ci ze calkiem fajne maja buty, ale jakos nie mialam checi wszystkich przymierzac, a poza tym te co mi sie spodobaly byly za drogie:)

Gość Studentkaaa...
dlatego tym razem wolalabym cos skoropodobnego. ja kupowalam na allegro sportowe buty reeboka, wymierzylam stope, przyslali troche za duze, ale odeslalam wszystko na ich koszt i przyslali kolejne juz dobre i smigam w nich juz 2 rok. generalnie wiosna/lato to smigam na sportowo, ale jesien/zima to juz sie wbijam w swetry i kozaki, bo jakos cieplej:)

Gość Paulana
no jak juz masz cos sprawdzone rozmiarowo w sklepie t olatwiej pozniej na allegro kupic ja tak robie ze stanikami :) buty to w tym roku ciezka sprawa powiem ci. skory nie kupuje bo staram sie szanowac czjes zycie;) buty i tak szybko wychodza z mody wiec nie ma co rzucac sie na skore by na dlugo starczyly. Taka moja opinia:) szperam i szperam po tym allegro ale nic nie widze.

Gość Paulana
kto je ten je a kto je ten swinia i tyle. swinskie mieso to nic zdrowego wrecz przeciwnie poczytaj troche o tym ;)

Gość Paulana
" jestes tym co jesz" :D pamietaj

Gość Paulana
widzisz problem w warzwach?:) ja nie bo pewnie je tez zajadasz. a z prostym i nie inteligenntym mysleniem dyskutowac nie mam zamiaru. to nie ten topik wiec sobie podarujm. jezeli musisz miec 1000 ksiazek na polkach b o tym wiedziec to moze zacznij. moze ci pomoze:) nie wiesz co mowisz

Gość Paulana
a co to ma do zabijania zwierzat?

Poszukaj sobie oficerek - klasycznych jakichś, bez udziwnien, pasują i na co dzień i na elegancko :) Ja kupiłam skórzane za 350 zł na all i zadowolona jestem baaaardzo - bo skóra nie świńska jak sugerował kolega, a cielęca ;) Ze świńskiej skóry to są w CCC i deichmanie, takie twarde niewygodne.

Paulana - a tak a propos to gratuluje podejścia :) Poczytaj sobie czym jest ekoskóra - zamykasz swoje dotąd piękne stopy w PCV :) Tak, dokładnie w PCV, bo ekoskóra niczym innym nie jest - wpisz sobie w wiki hasło Skaj :) Dlatego szybko twardnieje i pęka :) Ja tam wolę skórzane bo zdrowe dla stóp są, a nie że w plastiku chodzę :P O swoje zdrowie też trzeba dbać i szanować :)

Gość Paulana
cieleca jeszcze lepiej, zabito malucha dla twoich stopek :) ciesz sie. ludzie sie tak zachowuje jakby nie wiedzieli co sie czuje w takim momencie. w ogole ludzie sa malo czuli, zyja wlasnym zyciem. mam nadzieje ze kiedys to zrozumiecie. mam wrazenie ze mlodvze pokolenia sa bardzoej inteligentniejsze.stare typu przywiazac do budy muszi wyginac. Z moje stron koniec tematu. poprostu nie ma bata. "nie swinska a cieleca :) pff paranoja.

Gość Paulana
szanuj czyjes a lepiej na tym wyjdziesz :) ale to moze tylko moja opinia. Prznajmniej nie mam wyrzutw sumienia i zyje zgodnie ze swoimi pogladami. wy zycie wedlug swoich moze kiedys dowiecie sie o co mi chodzi.

Gość Studentkaaa...
ale ja w zyciu nie kupilabym czegos z prawdziwej skory! mowie o sztucznej skorze.

Gość Paulana
ciesze sie z tego bardzo:)

Gość Studentkaaa...
a juz na pewno na oficerki z prawdziwej skory za 350zl mnie nie stac :D poza tym nie nosze zadnych rzeczy zrobionych ze zwierzat, tak samo jak nie uzywam produktow/ kosmetykow testowanych na zwierzetach.

Gość Paulana
no widzisz, wlasnie o tym mowie stare pokolenia musza wymrzec, te mlodsze sa bardziej czuli i myslacy. jezlei ktos chce nosic skore to prosze bardzo idzcie i sami zrobcie co trzeba a odechce wam sie wszystkiego w zyciu. po co zwalac robote zabijania innym?

Drugie mam z koziej, i co mi zrobisz? :D Skóra jest najlepszym materiałem na buty (torebki też, no ale jej nie zakładam na ciało, więc sobie odpuszczam). Przykro mi, prawa natury, prawa silniejszego :) Ciebie nikt nie zmusi do zmiany poglądów, mnie nic nie zmusi do zmiany poglądów i tyle, nawet w garbarni byłam i jakoś nie mam żadnego ale - w czymś chodzić trzeba :) Jakość i trwałość wyrobów ze skóry jest nieporównywalnie większa niż skaju... A większe zanieczyszczenie środowiska jest z produkcji a potem z utylizacji ekoskóry :) Doucz się dziecko a potem próbuj dyskutować, co lepsze dla środowiska i zwierząt, bo jak im produkcja i utylizacja ekoskóry wytnie w pień miejsce do mieszkania to dopiero będą leżeć i kwiczeć... Ekolog z Ciebie jak z koziej dupy trąba, nie obraź się :)

serena żal ciebie słuchać naprawdę. gardzę takimi ludźmi, którzy krzty współczucia dla słabszych w sobie nie mają. a zwierzęta tak się składa, są właśnie tymi słabszymi od nas.

Gość Paulana
ojej ale wy madrzy. ekologia- tak wiem ze plastik to takze brak szacunku do natury ale mi chodzi o uczucia, cos o czym wy nawet nie pomysleliscie. nie ma sensu dyskutowac musza byc rozni ludzie choc naprawde szkoda. mowisz dziecko by lepiej sie poczuc bo cos cie urazilo czy moze ma to jakies duze znaczenie w tej dyskusji?