Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arpad17

SAMOTNE MATKI-ZALOZMY KLUBIK

Polecane posty

Hej Hej to widze ,ze u kazdej z nas cos sie dzieje, gratuluje nocnikowania super , ja mam dzisiaj tez jakos pod gorke nic mi sie nie chce, jade do pracy na 24 i tak bede zapieprzac przez ok 18 godzin coz dodatkowa robota wpadla, warta kasy , wiec nie powiem nie , poszukam tej komedii romantycznej moze znajde pa pa

Gość mamadwójki
mimooza..moja mała też miała problem ze smoczkiem ale posypałam 2x pieprzem i mała stwierdziła że niedobre no i skończył się problem...a wracając do tematu Boga to polecam książkę rozmowy z Bogiem walscha dla tych co nie czytali jak dla mnie rewelacja....ja zawsze z tą moją wiarą czułam się z boku a po książce wiem, że jest mnóstwo takich jak ja i super:)

Mama dwojki ile wtedy miala Twoja mala jak ja zaczelas odzwyczajac? Bo moj ma 13 miesiecy. Co do ksiazek to mam ograniczony dostep, ciezko tu dostac polskie ksiazki. Jedynie ebookie wchodza w gre.

Gość mamadwójki
mała miała jakieś 17 mies. rozumiała już co smakuje a co nie też bałam się o noc ale jak poczuła pieprz to jak ręką odjął...jak będziesz próbowała ten sposób to musisz mieć dużo picia pod ręką:)

Gość mamadwójki
czemu ja jestem na pomarańczowo?? a Wy na czarno

Maly prawie nic nie pije, chyba ze dla zabawy z kubka troche a tak nie chce. Probowalam wszystkiego, wody, sokow itd No ale kurcze mowisz pieprzem go potraktowac hahha niezle :D Bo nie zarejestrowalas swojego nicku, zabezpieczasz haslem swoj pseudonim, zakladka moje konto i tam mozesz to zrobic:)

🖐️ Nie wiem czemu ale nie lubie niedziel, nie ma co robic, w tv nic nie ma jak zwykle a ja sie paletam po chacie jak cien. Wypilam dwie kawy i nie mam co ze soba zrobic. Poloze chyba malego spac a sama sie poloze do wanny:) Zapowiadal sie ladny dzien ale slonko juz przepadlo za chmurami no ale wazne, zeby nie padalo :P A wy co porabacie ???

Gość kamilka8912
Witajcie! ale mam do nadrobienia ( w czytaniu Waszych wpisów) tak długo mnie tu nie było.... myślałam że topik poległ ;-(((( ale teraz jestem happy że znowu będę miała gdzie się wyżalić, hi hi;-))) Pozdrawiam Wszystkie nowe Mamy i ich Pociechy ;-)))

Kamilka 🖐️ coraz wiecej nas super:D:D:D Ksiezna nagly przyplyw uczucia ????:O

Gość mamadwójki
Cześć dziewczyny mam nadzieję, że jakoś przebrnęłyście przez tę niedzielę...mnie już prawie się udało... prawie bo pojawił się temat komunii mojego syna...moja mama stwierdziła że jestem jeb.... bo powiedziałam że nie pójdę spowiadać się do człowieka takiego jak ja i poszłooooo...ona mnie nie słuch ciągle mówię, że mnie kościół nie interesuje, nie przeszkadza mi dopóki nie miesza się w moim życiu ...poszła do siebie i teraz pewnie rozmyśla gdzie popełniła błąd:) miłego wieczorka:)

W sumie to nie dzwie jej się że chce się kontaktować bo moje dziewczynki to jej najbliższa rodzina, matka i brat nie żyją, ojca nie znała... Tylko że po takim czasie:-O

Moze dlugo sie nad tym zastanawiala... Albo jakies uczucia sie w niej obudzily.

Witajcie Kobietki! nadrobiłam zaległości- przeczytałam Wasze wpisy. i płakałam ;-) Cieszę się że jest nas tu coraz więcej ;-) postaram się teraz bywać tu regularnie...Teraz staram się obejrzeć ten film - The Secret , ale mój synek mi trochę ''dokucza'' brój mały ;-) widzę że jest on o prawie przyciągania i pozytywnym myśleniu...czymś czym się interesuję. Pozdrawiam Was i ściskam! (przesyłam spóznione ale szczere życzenia dla Arpad, Sto Lat Kochana! Zdrówka, Siły, Szczęścia i Wiary w Siebie!)

Chciałam Wam jeszcze napisać że właśnie znalazłam Książkę The ''Secret'' przetłumaczoną na polski. ( ściągnęłam ją w wersji dok.tex. ale mam ją jako pdf)

🖐️ Chyba kobitki zapracowane, bo taka pustka tutaj ;) Mamuska moglabys mi przeslac na meila ksiazke, z checia bym poczytala :) Bo film dopiero sciagne jak mi ta paskudna baba zmieni net na bez limitu:O Bo inaczej znow przekrocze :O U nas dzis pogoda paskudna, wieje, pada az sie nie chce wychodzic z domu. Na szczescie nie musze, zakupy zrobilam wczoraj wiec mam wolne ;) Wlasnie obejrzalam film Obsesja z Beyonce nie wiem czy widzialyscie ale jest dosc fajny :) Moj babel w ciagu 2 dni zrobil postepy z chodzeniem, prawie go nie trzymam i lata ale wciaz chodzi jak pijany wiec musze go pilnowac. Smiesznie wyglada jak tak chodzi a jaka radoche ma :D

Mimozaa podaj maila to wyślę Ci tą książkę...mam też inne w PDF (jeśli Cię zainteresują mogę Ci je też wysłać. Pozdrowienia dla Wszystkich zabieganych Mam ;-)))

Dzieki za ksiazke Mamuska 👄 Ksiezna no wlasnie tez sie zastanawiam co tu taka cisza ??? Zapracowane chyba dziewczyny ;) U nas dalej pogoda starszna, wieje, pada jednym slowem pogoda pod psem :P

Hej ! Az mi sie serduszko ucieszylo .Witam Mamuske i nowe Mamy i te , ktore wracaja po jakims czasie. U nas troszke niewiadoma sytuacja, problemy w Egipcie odbily sie na turystyce w Izraelu, wiec jest mniej pracy, ja narazie mam ok , bo moja dzialka , nie byla zalezna od Egiptu, ale to tak blisko, ja mieszkam dokladnie kilka kilometrow od granicy. Kochane moje Mamusie, ciesze sie , ze topik wraca, to jakas magia, i teraz wiem , na pewno , ze dobrze ,ze go zalozylam, wiecie kilka slow czasami tak potrafi zmienic zycie. Dziewczynki badzcie tu wspierajcie sie i pomagajcie jak tylko mozecie , po to jestesmy,a codziennosc bedziemy mialy piekniejsza pozdrawiam

Witam wszystkie mamy Mimozaa jak idzie albo może już poszło oducznie od smoczka?? :) sukces?

Gość przepraszam ze sie wtrace
Podczytuje wasz topik troszeczke :-) Tez jestem samotna mama, mieszkam za granica. Chce tylko pwoiedziec, ze bardzo Cie podziwiam Arpad. Mieszkasz w takim dosc egzotycznym ;-) kraju i jeszcze dajesz sobie samodzielnie rade. A mozna spytac co Cie sklonilo do wybrania tak dalekiego kraju? I jak udaje Ci sie tam legalnie mieszkac i pracowac? Jezeli jestem zbyt wscibska to przepraszam ale po prostu zapierasz mi dech w piersiach :-)

Kochane Mamy, czy mozecie zaczernic sobie niki, mam jakies dziwne przeczucia.........

Nie jeszcze go nie oduczlam smoczka, poki co w ciagu dnia go nie uzywa wcale moze dzis sprobuje go uspic bez smoka. Mi sie wydaje, ze w sumie jeszcze moze troche polazic ze smokiem, bo nie wiem czy bedzie na tyle kojarzyl, ze smoczek byl nieco pieprzowy ;) A no sytuacja w Egipcie nie jest ciekawa, co z tego wyniknie czas pokaze:O Mu jutro na urodziny idziemy, pelno dzieci bedzie juz slysze ten krzyk i pisk, nie przepadam za tym, no ale jakos wytrzymam ;) Ide robic kawke, bo przez ta pogode jestem nietomna wiec jakos ciesnienie trzeba sobie podniesc:P Dzis mam dzien luzny, obiad ugotowany, posprzatane mam wiec nic nie musze robic. Tylko pewnie umre z nudow :P

Gość przepraszam ze sie wtrace
Arpad, jezeli to ja Cie tym postem wystraszylam to bardzo przepraszam. Naprawde nie mialam takiego zamiaru. Po prostu tez mieszkam za granica i podziwiam Cie za to jak dajesz sobie rade i to tak daleko od Polski, w takim dosc egzotycznym kraju. Matko, ja nie mialam niczego zlego na mysli :-( Sama borykam sie z wychowywaniem dwojki dzieci na obczyznie i wiem jakie to czasami jest ciezkie. Ale i tak do Polski wracac nie chce. Zwialam od meza psychopaty i w koncu jakos udalo mi sie stworzyc normalny dom dla nas. Jeszcze raz Arpad bardzo Cie przepraszam.

oj tak , troszke sie przestraszylam, bo kto przezyl swoje , zawsze sie boi, i nie ufa, a ja nie chce aby w jakis sposob byly dawca spermy wiedzial zbyt wiele, a historia dluga, mysle ,ze po jakims czasie przejdziemy na skype to tam pogadamy , tak zrobilysmy z niektorymi mamami, mieszkam zupelnie legalnie , mam dwa obywatelstwa