Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M85

Co mnie podkusilo???

Polecane posty

Gość M85

Mialam piekne dlugie naturalne loki, wprawdzie juz niezle zniszczone, ale naprawde ladne, za ramiona. Wczoraj moja sasiadka, ktora jest fryzjerka, spojrzala na nie i powiedziala ze musze je troche podciac, bo sa juz naprawde zniszczone i mimo codziennego czesania, nakladania odzywek bardzo mi sie koltunily. No i umowilam sie do niej na 10...powiedzialam wyraznie 5 cm!! A ona obciela mi chyba 25, wystrzepila mi te wlosy a przy moich naturalnie kreconych to niezbyt dobre posuniecie. Wygladam jak strach na wroble, mam na lbie autentyczne afro. :( Po jakim czasie wlosy odrastaja? Jakiemus facetowi moze podobac sie laska z krotkimi lokami? Pocieeeszcieee mnie!!

Gość Pseudonim: mimo wszystko.
musiałaś mieć je nieźle zniszczone;) fryzjerki tak mają:D trzeba było powiedzieć ,że tylko o,5 cm:D

Gość M85
No mialam, szczegolnie po lecie, byly strasznie suche, nakladalam na nie tony odzywek i innych bajerow, ale i tak co rano byla walka z koltunami. Jezu, no zalamie sie, mam jeszcze okragla twarz i wygladam po prostu okropnie. Mama mowi, ze musze sobie kupic papiloty i dopoki nie odrosna tak 2-3 cm nakladac rano na pol godziny zeby sie tak nie puszyly.

Gość takie krotkie loczki
dodaja uroku...nie martw sie, po prostu ladnie je ukladaj, pielegnuj, moze rzeczywiscie nawijaj na papiloty i bedzie dobrze:)