Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaśmała

Moja kuzynka wyszła za Żyda bleeeeeeeee

Polecane posty

Gość jakaśmała

fuj fuj nohal jak klamka cemny ryj tylko mu pejsy dokleic, cała rodzine ma w Izraelu, przyjechało to zydostwo na slub i wesele, paskudne zydzisko ciekawe czy ma fiuta obrzezanego wstretna przechta wzieli slub w kosciele katolickim

Gość Pseudonim: mimo wszystko.
a tobie pinpong z zazdrości chodzi co??? :D:D:D

Gość jakaśmała
nic mi nie chodzi, skąpy ja skurwysyn

Gość hhhhhkjlkjl
jezeli to nie prowokacja to wlasnie pokazalas ze twoja inteligencja jest rowna 0 :D co do obrzezania:D tylko w Polsce i innych krajach wschodnioeuropejskich nie jest to tak popularne ( ze wzgledow zdrowotnych) jak w krajach zachodu...i na pewno bardziej higieniczne..

Gość jakaśmała
żałował nawet na obrączki, prezentów od męzusia sie na pewn nie doczeka

Zaskoczylas mnie taka ocena sytuacji. Jesli on prawdziwy zyd to na pewno obrzezany. Jednak czemu tak na to wszystko patrzysz. Jesli twoja kuzynka jest szczesliwa, to nie jest istotne czy to zyd czy eskimos czy kosmita, czy mieszkaniec honolulu. Zaakceptuj to , poza tym czy ty przypadkiem nie przejawiasz troche rasizmu, jakis antysemityzm. Jest wiele osob , ktore mozesz powaznie obrazic taka wypowiedzia , a temat jestdrazliwy . Doradzam poznac jej meza, moze to mily czlowiek, i zaufaj kuzynce jesli ona go kocha to najwazniejsze pozdrawiam

Gość jakaśmała
Nie dość że jedli z jednej miski na weselu to jeszcze zmusili mnie bym szczekała pod stołem i merdała atrapą ogona uwitego z pejsów. Wszystko przez to że się naśmiewałam i ich ochrona z Mosadu mnie przyfilowała, zdarli mi skalp z głowy i teraz jestem chodzącą reklamą obrzezania w skali 1o:1.

Gość senna***
moja tez wyszła za Izraelczyka teraz jest własnie w Izraelu ale jej zycie jest naprawde wygodne. To nie ortodoksyny zyd zresztą z takim nawet by chyba nie chciała :) Żyją na wysokim poziomie jak w USA :)

Gość wafeleczka88
to już antysemityzm, czy jeszcze zazdrość?

Gość raticus+simian
miłosć bez ślubu musi byc i niematerialna oraz podzielnośc, intercyzy majątkowe to patologia. miłoć musi byc jak mafia - nie ma odwrotu!

Oj cos zrozumialam , ze jednak zazdrosc przez ciebie przemawia, a o zydostiwe nie masz pojecia, a to co piszesz to kilka specyficznych slow, obrzezany, Mosad, ej cos mi tu smierdzi dziewczyno , czy aby na pewno to oj ej slub chodzi , no i co cie tak rusza jej maz, jej sprawa i na pewno nie ortodoks , bo taki by sie z nia nie ozenil , a juz na pewno nie u nas w Polsce i nie w kosciele dziewczyno, tylko raczej ona musialaby przejsc na judaizm , a to trwa i nie jest latwe no i teraz odczytalam przeslanie .........-wyszla za zyda bleeeee......... a to jednak antysemityzm, gdybys napisala ze brzydki, stukniety, zeswirowany, ale zyd i bleeeeee. kochani to jawny antysemityzm, bo nie wiem co ci sie w nim nie podoba jako w czlowieku, oprocz tego ze jest zydem.