Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

langwe

mam dość takiego życia!

Polecane posty

zdarza mi się myśleć w ten sposób od czasu do czasu, a właściwie krzyczeć. ale kiedy próbuję sobie odpowiedzieć jakiego życia bym chciała - to dopiero staje przed problemem:(:(:( macie też tak???

Gość nowa promocja?
langwe, ile dopłacasz do tego interesu?

Pewnie , ze tak mam . Coz zawsze dobrze, gdzie nas nie ma. Sa wzloty i upadki, pomysl o dobrych rzeczach, idz na spacer popatrz na swoje zycie z innej strony , usmiechnij sie do siebie, bedzie lepiej . zobaczysz . pozdrawiam

Gość A jam wiem czego chcę
ale niestety tego nie mam

Gość aquariuss
ni ma jak to zdecydowanie. A nie lepiej żyć dla własnego rozwoju, i polepszania swoich umiejętności? A jak masz dzieci, to aby im było lepiej?

Gość nowa promocja?
arpad17 to langwe jest od doradzania.

Tez tak mam. I niby mam wszystko męża dwoje dzieci. Wiem że mąz mnie kocha ja go równiez. Ale czasami mam dosc. Mam dość tej codzienności: pracy, obowiązków domowych, problemów codziennych. Chciałabym poprostu czasami troche luzu. Trochę beztroski na którą juz nie mogę sobie pozwolić. Nieraz siedze i użalam sie nad soba swoim zyciem. Ale tak naprawde powinnam sie cieszyć że mam wszystko. Poprostu czuje że czegos jest mi brak.

Gość nowa promocja?
Wy się wyżalajcie a ona (za marne grosze właściwie) pomoże Wam.

Gość nowa promocja?
"Ile kosztuje udział w tym kursie? Jak już pisałam - ten kurs nie jest darmowy, ALE... Mimo że mogłaby go spokojnie sprzedawać za 197 zł, chcę by osoby z całej Polski - niekoniecznie mające dużo pieniędzy - mogły sobie na niego pozwolić i naprawdę trwale podnieść poziom satysfakcji z życia. Dlatego właśnie cena to tylko: 97 zł - chwilowo tylko 67 zł!" Nie dziwię się, że langwe ma dość takiego życia. 197 - 67 = 130 PLN 130 PLN dopłacanych do każdego nieszczęśnika.

Gość tez tak czasem mam
ale wpierdzielam magnez i nie mam derpechy

Gość kakadupa
a wjakich dawkach??