Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca krzesełka

Które krzesełko do karmienia wybrać?

Polecane posty

Gość szukająca krzesełka

Ja miałam drewniane. Później jak mała była starsza rozdzieliłam i miała stolik i krzesełko.

Gość ogolnie zadne z tych mi sie
nie podoba...ale jak juz bym musiala wybierac to to ostatnie

Gość szukająca krzesełka
jesli macie jakieś inne propozycje lepszych bardziej praktyczniejszych modeli to chętnie obejrzę :)

Gość stokke tripp trapp

Gość szukająca krzesełka
up

A ja gorąco polecam krzesełko z Ikea. Zalety: 1. całe z plastiku- łatwe do utrzymania w czystości 2.przystępna cena-chyba koło 60 zł 3. Póki co mogę stwierdzić, że praktycznie niezniszczalne (użytkuje je 2 dziecko i nadal jest jak nowe:) ) 4. Można łatwo złożyć i zabrać gdzie się chce. 5 zabiera bardzo mało miejsca. 6.Dostępne w kilku kolorach. Wad póki co nie wykryłam.

Gość gztttjjjj
wszystkie brzydkie wez moze kup jakies firmowe te polskie to nie wiadomo jaka jakosc maja

Gość pufa z aksamitu
My korzystamy z antylopy z Ikea:) W zupełności nam wystarcza, łatwo się myje, łatwo przewozi, bo się rozkłada i jak dla mnie jest bardzo funkcjonalna.

Gość fsghdhhd
odradzam drewniane!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra jakas i nawiekszy niewypał jaki kupiłam,. Synek z niego wyłazi a jak nie da rady siedzi powykrzywiany bo ono jest strasznie sztywne i niewygodne. KUp plastikowe z regulacją pasów i oparcia!!!!!!!!!!!1

Gość szukająca krzesełka
szukam takiego 2w1 ze stolikiem na później

Gość potwierdzam stokke najlepsze
troche kosztuje, ale sluzy dlugo

Gość giaaaaaaaaaaaa
Stokke, Geuther, Hauck, Brio, BabyDan -- drewniane rosnace razem z dzieckiem (od 6 miesiaca do doroslosci nawet!) sa najlepsze. i matka moze siedziec i ojciec i nastolatek i przedszkolak i niemowle :)

Do tego z Ikea dokupuje się taki stoliczek.Razem z krzesełkiem wychodzi coś koło 60 zl.Ja nie zamieniłabym go na żadne inne:)

Gość jakie wybrac
zastanawiam sie jakie krzeselko do karmienia kupic wazne jest dla mnie oproz wygody, funkcjonalnosci i bezpieczenstwa takze lekkosc i latwosc demontazu gdyz planuje latem czesno jezdzic z mlodym do mojej mamy na wies i chcialabym zabierac je ze soba co myslicie o tym http://allegro.pl/maxx-wypas-krzeselko-do-karmienia-3-kolory-i2192178429.html lub moze to http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-ovo-deltim-promocja-931-932-i2190943770.html powiem szczerze ze to drugie bardziej mi sie podoba a to pierwsze maz mowi ze lepsze

Gość mamama2728
ja bym brała to pierwsze - 2 w 1 - sama mam takie i takie i to 2 w 1 jest lepsze - a do przewiezienia zawsze możesz przewieźć tylko samo krzeselko z tacką - dziecko większe nie musi już siedzieć na podwyższeniu - ja używam to jako krzesełko na ziemi w salonie i synek sam siedzi i je w nim a poddwyższenie jest jako stolik - wygoda - oszczędność miejsca - to wysokie jest ciężej przewieźć bo jest długie i krócej służy