Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama-panikara

Dziewczyny! ból jajników i podbrzusza w ciązy pomocy!!

Polecane posty

witam wszystkie mamusie ;) otoz od piatku bola mnie jajniki tak dziwnie bo nie cały czas,troche pokuło troche zabolało i przestawalo na jakis czas, mialam tez problemy z wyproznianiem raz biegunka raz zatwardzenie. No i zrobilam pierwszy test w niedziele i wyszedł pozytywny,wczoraj powtorzyłam test i wyszedł rowniez pozytywny wiec mysle ze jestem napewno w ciazy, wizyte mam dopiero w czwartek u lekarza,ale pojawił sie pewien problem. otoz mniej wiecej od wczoraj zaczeły mnie bolec jajniki coraz czesciej i czesto przypomina to bol jak przed okresem i troche sie martwie bo kolezanki postraszyły mnie ciąza pozamaciczna,,,,dziewczyny czy taki bol jest normalny na poczatku ciazy?

halo dziewczyny napiszcie cos

ja dokładnie tak miałam :D ból jajników i podbrzusza jak a @, a poza tym - żadnych innych objawów :)

Gość Grzeszczak
jak masz jak masz wątpliwośći to idz na IP do szpitala albo do swojego gin...każda ciąża jest inna i trudno przez neta diagnozaować że to źle albo tak ma być...nie chcę starszyć ale ja miałam bóle podbrzusza i poroniłam natomiast w 2 ciązy też mnie czasami pobolewało ale to miało związek z powiększaniem macicy...

Gość Xero z kota
Ja maiłam tak jak przed @. Bóle podbrzusza i piersi. :)

no wlasnie i tez mnie bola piersi :) nie mam zadnych krwawien ani upławów z krwia wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie ok

będzie ok, nic się nie martw. ja też słuchałam takiego pieprzenia, że 'nie chcę cię martwić, ale ja to miałam to i sro, i się skoczyło tragicznie' i tylko się denerwowałam niepotrzebnie. lekarz na usg i tak pewnie jeszcze nic nie zobaczy, nawet jeszcze macica może nie być dobrze rozpulchniona, więc się tym też nie martw. opisz ginowi swoje objawy, opowiedz o strachach - on ci wszystko wyjaśni jak trzeba. pobolewanie tego i owego jest normalne - ja musiałam brać nospę. ale to lekarz ci oceni, czy masz się czym martwić, czy nie :)

normalny objaw wczesnej ciąży ale jak pójdziesz do lekarza to mu to powiedz :)

Gość witam kolezanke mam podobnie
mnie tez czasami a tak przewaznie raz na dzien i raz w nocy poboleje przez chwile brzuch i spokoj piersi moze troszke bola a tak to nic :) jestem dzis w 5 tyg. i 1 dniu ciazy :D

Gość mama sama w domu...
autorko ja miałam to samo