Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakoneto

BIAŁE ZĘBY - jak one to robią

Polecane posty

Gość Jakoneto

Wszędzie spotykam się z dziewczynami o białych zębach. Nie mówię o gwiazdach, tylko zwykłych dziewczynach na ulicy. W necie też pełno fotek (nawet tu) lasek o pięknych uśmiechach. Wąpie żeby wszyscy wybielali. Ja mam bzika na punkcie zębów, bo do bieli im daleko, mimo że dbam o nie. Wstydze sie uśmiechać, zwłaszcza do zdjęc.

Gość Paulana
nie kazdy ma naturalne biale zeby, ja mam tez kremowe ale wiem ze jak myje (blenamed- bo to najlepsza pasta na dluzsza mete) po kazdym jedzeniu i plucze w plynie sa o wiele bielsze:)

Gość Jakoneto
Myje zeby 2 razy dziennie, kiedys uzywalam paskow, daly niewielki efekt na krotki okres. Co nie spojrze wszyscy maja piekne usmiechy, nawet te wszystkie dziewczyny w stopkach :(

zawsze mozesz zafundowac sobie profesjonalne wybielanie,a najlepiej jakbys spytala na bezplatnej konsultacji o to dentyste,moze Twoj naturalny kolor szkliwa nie ejst sniezno bialy

Gość yyuuudddssssssaaa
czy jeśli ktoś ma naturalny kolor szkliwa żółty to pomoże tylko wybielanie u dentysty?

Oj tam, nie trzeba zaraz wybielać zębów u dentysty czy stosować paski wybielające. Po pierwsze - wypadało by nie pić kawy i herbaty bo one najbardziej "zabarwiają" zęby. A jeśli jednak nie jest się zadowolonym z koloru to niedawno na rynek wszedł liquid smile - czyli taki żel wybielający do aplikacji samodzielnej w domu.

Gość Ania_Kreatorka
jest metoda na biale zeby duzo spermy i niech zaschnie

Gość dsdsdsdsd
moja siostra ma niezbyt biale zeby, ale wybieli sobie w photoshopie i dopiero takie zdjecia wrzuca na neta, ot i cala tajemnica

Gość sdlfldjf
"czy jeśli ktoś ma naturalny kolor szkliwa żółty to pomoże tylko wybielanie u dentysty?" - no przecież to logiczne, że nie da się zmienić koloru całego zęba, tylko z wierzchu można sztucznie dodać powłokę białą, myślałaś, że jakiś środek wniknie w strukturę zęba i zmieni jego kolor? :D

Gość księgowa Ania
nie wiesz jak? za dupe i na hak

Gość chcesz mieć zęby
jak migdałki ? Pij codziennie mleko z pałki .

Gość rrrrrrrrrrr
polecam biała perłe zel z nakładami, ja własnie dzieki bialej perle wybieliłam zeby

ja ci powiem z ejesli chodzi o dziewczyny w sieci to chyba ta co ma nie biale zeby to chyba nie robi sobie swit foci prawda? ano niektorzy maja biala kosc ale widac ze normalne biale takie ladne bo niektorzy to widac ze wybielalai bo maja takie ta biel jest zbyt mocna

A tak naprawdę najzdrowsze zeby to wcale nie te, które są śnieżnobiałe tylko te, które mają kolor lekko kremowy - bo jest to oznaka, iż są zdrowe i silne (posiadają dużo wapnia). Wybielanie zębów niestety niszczy szkliwo.

wybielanie u dentysty koszty 1000 zł - 2000 zł ot właśnie tak polecam pastę blenx .

Gość estefania
TYLKO DENTYSTA WYBIELI-zadne pasty i inne mazidla szkoda forsy,

Gość Mała Chaja
To zależy od człowieka. ja np. pale papierosy, pije kawę i lubię wypić winka a zęby mam białe jak śnieg:)

Gość estefania
MALA CHAJA -jak snieg zeszloroczny:D

Gość estefania
albo jak zdesperowana zrob p-s i dopiero wklej zdiecie:D:D:D

Gość gerge
a najgorsze jest to, ze niektorym laskom patologicznym sie udaje miec takie zeby juz biale...nie myją, a maja:( Bóg czasami jest niesprawiedliwy..Ciekawe po co takim ziewczynom dal takie zeby...one nie musza ich miec..by uzyskac faceta, a porzadnym kobietom - i owszem.

Gość oligierka
polecam biała perłe

Gość estefania
zd-to nie komplement po prostu jestes zalosna,ale juz wczoraj ktos wystarczajaco o tobie napisal.tak ze dla mnie temat jest zamkniety ,nie mam ochoty z psycholami sie zadawac