Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *glicea*

Psycholog czy psychiatra - kogo mam wybrac?

Polecane posty

Gość Navya
Bo faszerowanie lekami.. pomoże na pewien czas ,ale nie rozwiąże Twoich problemów jak np niskie poczucie wartości itd do psychiarty powinny iść osoby które naprawdę sobie nie mogą ze sobą poradzić ,albo umysł im plata figle np maja schizofrenie i jest to konieczne Ale myślę ,że jesli sama sobie nie pomożesz to nikt Ci nie pomoże psycholog może Ci pewne rzeczy pomóc uświadomić

Gość *inna*
Nerwica depresyjna, fobia społeczna, osobowość neurotyczna, czy unikająca jeżeli któreś z tych słów wydaje się "pasować" do Ciebie to myslę ze powinnas sie zastanowic nad wizytą u psychiatry. Sam fakt ze dostrzegasz problem w sobie jest juz znaczacy. Mozesz walczyc sama, albo dac sobie pomoc. Sadze jednak ze sobie z tym po prostu nie radzisz, dlatego tu napisalas. Moze jest tak ze wystarcza Ci wyzalic sie na forum, czujesz sie wtedy lepiej, ale to jest chwilowe. Zmiany to jest słowo klucz, mysle ze masz tą swiadomosc, ze tylko to moze Ci pomóc. Moze wlasnie takim krokiem jest wlasnie psychiatra. Będę trzymać kciuki za lepsze jutro

Gość oolga3341
Można wybrać się do Psychomedic. Tutaj https://psychomedic.pl/psycholog-warszawa/ jest namiar na tą klinikę. Mają tam świetnych psychologów. Poza tym przyjmują tam również psychiatrzy, więc w razie co również tam można udać się na wizytę.

Gość gość
Księdza moje dziecko. Jak szczerze wierzysz to księdza egzorcystę szamana.