Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwna26

Kochac swojego meza i chciec go zdradzac...

Polecane posty

Gość Piotr Tychy
Zaczynam się poważnie zastanawiać czy to nie choroba:( Zwłaszcza czytając komentarze świadczące o kompletnym nie zrozumieniu problemu.

Gość zapytambociekawe
DO ona żona od LEONA ? A co jest powodem zdrady ?

Przeraża mnie ten świat...przerażają mnie ludzie. Widzę naokoło mnie jak ludzie się zdradzają, akurat ja tu mówie o facetach. Ilu zajętych, mających dziewczyny, żony, dzieci, podbijało do mnie, gdybym tylko była inna to zdradziliby bez mrugnięciem oka. Brak słów...poprosu brak słów...I jak tu znaleś kogos uczciwego wiernego...Ja znalazłam i do tej pory nie mogę uwierzyc ze to prawda, przez pryzmat tego co widzę czuję się naprawdę szczęściarą!

Gość ajajajajajajj
Twoj stary stuka na prawo i lewo a Ty glupia i naiwna wierzysz ze spotkalas tego jedynego rodzynka i jakie to masz wielkie szczescie :D

Gość Tomiiii
Ale te baby naiwne,właśnie dlatego tak łatwo je puszczać kancikiem :D :P

to że Wy tacy jesteście nie znaczy ze wszyscy :P A zreszta nic Wam nie musze udowadniac...zazdrościcie tylko ze jeszcze potrafią dobrac sie normalne osoby, nie kazdy trafia na h*ja

Gość HCL
...psychika faceta to psychika drapiezcy (kobiety tez takie bywaja)...polowanie to jego glowny sens bytu, moze byc to kasa, sport, emocje....ale jesli ja ma...to tryb zmieni sie na kobiety, tylko Twoja silna psychika i pelna dominacja w zwiazku moze Cie ustrzec od rogow....jesli popuscisz kazdy zdrowy facet wpadnie w swoje tory.....polowania na nowe doznania powodzenia w ujezdzaniu i tresowaniu ...inaczej Ty staniesz sie ofiara ;)

Gość onaonaonaona...
err* mam 25 lat. i to jest właśnie polskie społeczeństwo, zbesztać, zgnoić itp.. totalne zacofanie i dyktatura kościoła.. moje sumienie i mój problem i nic komuś do tego. kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień... ja winię w ten sposób a "TY" w inny

Gość onaonaonaona...
up up up