Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viola1990

marihuana

Polecane posty

mam problem nie dawno moja koleżanka znalazła rosnący krzaczek bardzo podobny do marihuany nie zastanawiając się długo zerwała kilka listków ususzyła nie wygląda to jak marihuana ale pachnie i smakuje zupełnie tak samo chciałyśmy to zapalić z koleżanka na mieście i złapał nas pedagog z innej szkoły spisał zabrał liście i powiedział że da do zbadania i jeśli to marihuana będziemy miały kłopoty chciałam zapytać czy ktoś wie czy to marihuana podkreślam nie wygląda tak wcale ma więcej listków i ogólnie się różni

Gość 2234eref
a gdzie twoja kol niby to znalazła?? Maryśka chyba nie rośnie wam na ulicy...

w Polsce rośnie dzika odmiana konopii od niepamiętnych czasów. W czasie wojny robiono z jej łodyg włókno na materiały, a konopie indyjskie, marihuana, musi rosnąc w szklarniach, choć jest już odmiana rosnąca na wolnym powietrzu i wymiary ma dużo większe niż nasza rodzima odmiana konopii. U mnie w ogródku rośnie do około 1,5 m wysokości, a konopie indyjskie, są dużo, dużo większe.

zapytam ponownie czy będe miała kłopoty jeśli ten facet da to na polijce z moim nazwiskiem ?????? i ta roślina nie jest wysoka jest bardzo niska wygląda jak krzeinka ale za to jest rozłożysta i szeoka

czytałeś co napisałam zabrał mi to szkolny pedagogo i mnie spisał i powiedział że pójdzi e z tym na policje !

więc czego się obawiasz, jeśli to pospolite zielsko, a z tego co napisałaś pewno, tak, wiec co może być, nic....

Tak kurwa, czytałem co napisałaś. I zadaję ci jeszcze raz pytanie czy ten pan szkolny pedagog jest jebanym strażnikiem teksasu? Zaczepianie ludzi na ulicy lekko wykracza chyba poza jego zakres uprawnień i obowiązków?

Na mieście,poza terenem szkoły, zabrał wam jakieś ziele które chciałyście palić bo podejrzewał że to marihuana. A jutro co? Zabierze ci telefon bo będzie podejrzewał że jest kradziony? Co on se kurwa wyobraża? Jak przechodzień pali papierosa to też mu go zabiera?

tez tak myśle ale co miałam zrobić wiesz wyrwał mi to z reki a ucuec bym nie uciekłą bo miaąłm akurat szpilki

I jeszcze was spisał. A co z ustawą o ochronie danych osobowych? Jakim prawem ten człowiek spisał wasze dane poza terenem szkoły? A wy głupie byłyście że dałyście spisać swoje dane.

ja chodze do innej szkoły byłam akurat na terenie tej w której on pracuje i tam zapaliłam bo słysząłam że można tam na luzie palić...

plątasz się w zeznaniach Złotko :classic_cool: napisz od początku do końca jak było, może w końcu każdy pojmie o co chodzi :P

no ok po kolei już nie raz paliłam marihuane więc wiem jak smakuje i jak pachnie moja kolezanka ostatnio w lasku znalazła krzewinke podobna do marihuany pachnie i smakuje tak samo ale nie wygląda wziełyśmy to i poszlysmy na miasto słyszałayśmy że na boisku koło pewnego gimnazjum ( chodzimy do szkoły średniej ) można spokojenie palić wieć wyjełam lufke napchałam w nie zielska wyjełam zapalniczke a koleś podszedł zabrał mi to kazał dać legitke i spisał mnie i kolezanke i powiedział że da to na policje i jeśli się okaże że to narkotyk to da nasze nazwiska

nie nie kiblowałam jestem w szkole sredniej a na teran tego gimnazjum weszłam bo słyszałam że można tam normalnie palić bo nikt nigdy się nie przypierdala

Jak Cie wezmą na badania to i tak wykaże że paliłas kiedys.podobno kilka miesięcy zostaje w organizmie ale nie wiem czy trawa tez.

jeśli się okaże że to nie jest marichuana to nie ma mowy o żadnym badani a jest możliwe że to jakaś odmiana maryśki i tylko tak strasznie inacezj wygląda bo powtarzam smak i zapach ten sam