Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viola1990

marihuana

Polecane posty

Gość gaaanja
matko. to ty nie wiesz ze maryski nie pali sie w pl? do holandii trza było jechac tam na legalu boba marleya mozna nawet zapalic. ja w lesie znalazłam kilka krzaczkow. ;D kolo Venlo. maaaasa była jak nie wiem. ułaha ;D trawunia wyśmienita i nauczyłam sie blancioty kręcic ;d

Gość Cure
Po pierwsze w pl ludzie uprawiają ganje pod chmurką, po 2 jest masa odmian, od karzełków po olbrzymy. Po drugie, jeśli koleżanka znalazła krzaczki w jakimś ustronnym, zakamuflowanym miejscu, to możliwe, że ktoś nie chcący zasilać kabzy mafii a palący mj je posadził na własny użytek, a jakaś tępa dzida przyszła i oberwała jego roślinkom liście. Po trzecie - nie wiem, co paliłaś, pewnie majeranek, jeśli uważasz, że pali się liście MJ. Co wam zrobią za liść czy dwa, tym bardziej, że znalazłyście go gdzieś leżącego i dla jaj zapaliłyście myśląc, że to na pewno nie to? Tym bardziej, że nigdy nie miałyście do czynienia z narkotykami i nie wiecie, co to jest i jak pachnie palone. Testy wykazały THC? Oj, pewnie ktoś w waszym towarzystwie palił. A pedagog chyba poleciał po bandzie z lekka.

Gość Cure
Po pierwsze w pl ludzie uprawiają ganje pod chmurką, po 2 jest masa odmian, od karzełków po olbrzymy. Po drugie, jeśli koleżanka znalazła krzaczki w jakimś ustronnym, zakamuflowanym miejscu, to możliwe, że ktoś nie chcący zasilać kabzy mafii a palący mj je posadził na własny użytek, a jakaś tępa dzida przyszła i oberwała jego roślinkom liście. Po trzecie - nie wiem, co paliłaś, pewnie majeranek, jeśli uważasz, że pali się liście MJ. Co wam zrobią za liść czy dwa, tym bardziej, że znalazłyście go gdzieś leżącego i dla jaj zapaliłyście myśląc, że to na pewno nie to? Tym bardziej, że nigdy nie miałyście do czynienia z narkotykami i nie wiecie, co to jest i jak pachnie palone. Testy wykazały THC? Oj, pewnie ktoś w waszym towarzystwie palił. A pedagog chyba poleciał po bandzie z lekka.

wyprzesz sie wszystkiego. jak coś kłąmiecie w zywe oczy że ów pedagog spiisał wasze dane za palenie papierosów na terenie szkoly a o żanym zielsku nic nie wies z, nigdy w ustahc nie mialaś i to jakaś pomylka albo złośliwe działanie tego pedagoga bo bylyscie dla niego niemile jak chcial wam zabrac papierosy gdyby typ wezwal policje od razu to wtedy inna bajka a tk to moze wam naskoczyc:P nie przjemuj sie tym w ogole nawet jesli to faktycznie byla samosiejka