Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daaasasssaaa

jakbysice zareagowały na 27 latka który jeszcze nie miał dziewczyny w ogóle

Polecane posty

Gość joasia26
No Ty np. heh. Rożne są sytuacje w życiu, czasami mówi się o swoich poprzednich kontaktach seksualnych... Zawsze moze się cos wydac.

Gość jesli by to był ten facet
o którym myślę, to z dziką chęcią wszystkiego bym go nauczyła. Bardzo, bardzo, bardzo chętnie :) A jak nie, to pewnie zareagowałabym zdziwieniem i tyle. Co mi do obcych chłopów.

Gość ewenementkaaaa
A jak rodziłam moją córkę to darłam się w niebogłosy: co mi zrobiłes skurwysynu. Teraz za wszystkie bóle i cierpienia nie daję pociupciac mojemu męzowi za karę. Przez niego zaszłam w ciąze, dlatego, że mając tylko jedną kobiete w łózku nie mógl odpowiednio przecwiczyc stosunku przerywanego i mu się zwyczajnie popuściło! i zaskoczyłam ale po 9 miesiacach pękłam. bay

Gość ewenementkaaaa
"ewenementkaaaa A jak rodziłam moją córkę to darłam się w niebogłosy: co mi zrobiłes sk**wysynu. Teraz za wszystkie bóle i cierpienia nie daję pociupciac mojemu męzowi za karę. Przez niego zaszłam w ciąze, dlatego, że mając tylko jedną kobiete w łózku nie mógl odpowiednio przecwiczyc stosunku przerywanego i mu się zwyczajnie popuściło! i zaskoczyłam ale po 9 miesiacach pękłam. bay" ahahah niektorzy to mają fantazję :D hahaah dobre :) powinieneś drogi podszywaczu pisac ksiązki erotyczne - podejrzewam ze nakład wśród wszelakiego rodzaju świrów i fetyszystów rozszedlby się w milionach egzemplarzy ;) a przy porodzie nie cierpiałam ani troche :)

Gość ewenementkaaaa
bo tak naprawdę drogi podszywaczu to nigdy nie byłam w ciązy. Tzn byłam ale w urojonej. pozdrawiam pa