Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daaasasssaaa

jakbysice zareagowały na 27 latka który jeszcze nie miał dziewczyny w ogóle

Polecane posty

Gość wiem co mowieee
oferma. nie lubie prawiczków. Prawdziwi samcy góra, im jestem starsza , tym częsciej na to patrzę. facet, który nie umia zaspokoić kobiety jest do bani

Gość daaasasssaaa
najgorsze że ja nigdy się nie całowałem

Gość tomek343
który nie umia zaspokoić kobiety jest do bani tego czy nie umie to nie wiadomo , bo zadna mu nie dała dupy .. hahaha

Gość daaasasssaaa
raz zostałem zgwałcony analnie przez śmieciarzy w żółtych kombinezonach:O

Gość daaasasssaaa
koledzy sie chwala ile mieli dziewczyn a ja milczę dobrze że nikt nei wie ze jestem prawik

Gość prawiczek 23 lata
i huj po wypowiedziach w tym temacie stwierdzam że czas jechac na dziwki

Gość aukuku
co z tego że się chwalą... jak pewnie to ofermy w łóżku! nie liczy się ilośc ale jakośc... hehe

Gość prawiczek 23 lata
nigdy nie myślałeś żeby iść na dziwki?

Gość prawiczek 23 lata
??? czemu już to widzisz? uswiado mnie

Gość tomek343
skoro ma 27 lat i nie byl nigdy na dziwkach to watpie zeby miał odwage sie kiedys wybrac .

Gość daaasasssaaa
nigdy mnie do dzi..wek nie ciągnęło,wyobrazam sobie ze to wulgarne kobiety

Gość prawiczek 23 lata
co mi tam jakiś syf:O umierać ze wstydu że się jeszcze nie ruchało i robić się czerwonym na tematy o sexie jest o wiele gorsza przypadłością

jak chcesz to idź. Tylko się zabezpiecz. Nie lepiej poszukać dziewczyny w realu. Czasem można jaką ciekawą poznać.

Gość damian-25
dasa: mam to samo, tylko że jestem 2 lata młodszy. Nic, żadnych dziewczyn, zero seksu. A latka lecą, trochę szkoda tego życia.

a co robicie żeby to zmienić? jak na razie widzę tylko siedzeniu na dupie i smęcenie żę ten ma tamten ma.

Gość mnie to nie interesuje
jesli podoba mi wizualnie, pod zwgledem charakteru, osobowosci.. to nie na pewno nie bedzie dla mnie wada, to ze chlopak nie jest doswiadczony. krotko mowiac, jest to malo wazna kwestia, jesli wszystko inne gra

Gość prawiczek 23 lata
ja wam powiem może i to głupie ale ostatnie jeździłem samochodem i przeglądałem się tirówka przy drogach która wyglądała najsympatyczniej bo też się ich troche boję że mnie wyśmieją:O

Gość damian-25
ja np. jestem nieśmiały w stosunku do dziewczyn, a poza tym to w ogóle rzadko z nimi mam kontakty. Nie chodzę na imprezy- sory, ale nie jestem imprezowy i tyle. Nic tego nie zmieni, zrobiłbym tylko z siebie ostatniego idiotę.

Gość prawiczek 23 lata
tak się zastanawiam czy jest sens mówić takiej osobie że jestem prawiczkiem?

Gość joasia26
Dla mnie Nie ma znaczenia ile typ miał panien w łóżku. Generalnie najbardziej liczy się to, że odpowiadałby pod względem charakteru, sposobu bycia, osobowości, wizualnie...itd... Nie wiem czym się stresujesz, najważniejsze chyba, zebys trafił na kobietę, dla której oszalejesz i ona dla Ciebie. Dla mnie chłopak, który miał kontakty z dziwkami jest stracony... najprawdopodobniej nie będzie miał oporów, by skorzystac z ich usług w pzryszłosci!

Gość prawiczek 23 lata
a kto będzie widział o tym że byłem u dziwki;)?

Gość ewenementkaaaa
ja znam 2 ch takich panów :P jeden niedawno dobił 30 drugi ma 35 :P ogólnie fajnie tak z prawiczkiem się zadawać - bo to spoko faceci - mają sporo szacunku do kobiety. lubie tamtych 2ch ale nei zdecydowalabym się na związek z nimi - jacyś tacy dziwni są :| takie troche pierdoły zyciowe.. jeden ciągle gada o kumplach i o sobie a drugi użala się ciągle nad swoim życiem.. gdyby nie to to pewno byłabym z jednym z nich (oboje do mnie startowali brzydko mowiąc). ogólnie to źle do tego podchodzisz moim zdaniem - nie liczy się ile kto miał kobiet w życiu przecież - tylko przyczyna leży gdzies w twoje psychice, poszukaj jej i przestań się bzdurmai zamartiwać (ja tez późno dziewictwo straciłam bo jak mialam 23 lata :P ) a teraz jestem szczesliwa mamą pięknej córeczki i żonką jednego takiego :D który przedemną miał tylko 1 kobiete w łóżku