Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meriiii

Robienie loda;) Jak bardzo to lubicie??

Polecane posty

Gość małamalinkaa
Robienie loda facetowi to cos pieknego, czuc jego smak, czuć jak rośnie w mojej buzi.. no wspaniałe uczucie:) ale ja jestem zdrowo zboczona ale tylko na punkcie mojego faceta który jest moim pierwszym i jedynym. Nie wyobrażam sobie żeby mu tego nie robić:) i nie oczekuje niczego w zamian, ale on sam chetnie sie odwdzięcza:)

Gość Meeriii
Pytam bo gdy mu wcześniej nie robiłam to mnie zdradził. I jakaś gruba kurewka w knajpie robiła mu loda(był barmanem) , podobno zrezygnował po 30 sekundach bo miał wyrzuty sumienia... No cóż teraz już daje mu wszystko czego potrzebuje i nawet to bardzo polubiłam.Ale co do tej kurwy ,jak mogła i to moja koleżanka dobierać sie do rozporka mojego faceta. Do dziś załuje że nie dostała ode mnie w morde( chłopak już dostał), ale opinie jej popsułam na całym osiedlu. Przecież to pnizające robić loda w tolacie, jeszcze zajetemu kolesiowi. Co myślicie?

sorki kobieto ale poniżające jest to że do tego chama wróciłaś.Tymbardziej ze on pijany nie był-skoro był wtedy w pracy

Gość Meeriii
Mężczyzni zdradzają i nie oszukujmy sie że wiekszość mężczyz dotrzymuje wierności aż do śmierci. Jesteśmy dojrzałą parą i sie kochamy.Pozatym ja też o mało nie wpakowałam sie w romans z żonatym męzczyzną. wszyscy jesteśmy tylko ludzmi, a my po róznych doświadczeniach doszliśmy do wniosku ze chcemy być ze sobą na dobre i na złe

Gość kocham robic loda
i ta dlon na wlosach zaciskajaca sie w miare narastania podniecenia i coraz ostrzejsze slowa, ale mnie to podnieca mmmm.. a na koniec ten final jakze emocjonalny mmmmmmmmmmm i te okrzyki i jeki, uff slodkie.

Gość edfghjmnnnnn
Ja jestem okropna bo swojemu Meżowi robię loda raz na kilka miesięcy. Jestem z nim 8 lat i zawsze miałam z tym problem ! Nie mogę znieść smaku spermy ! Brzydzi mnie ejakulat który wydobywa się przed wytryskiem ! Jedyne co mnie podnieca to jak penis rośnie mi w ustach, czuję jak jest nabrzmiały i jaką tą przyjemność sprawia Męzowi ! Jeden jedyny raz pozwoliłam zeby doszedł mi ustach ! Boże ! Prawie pawia puściłam :( No za cholere nie odpowiada mi smak spermy i tyle

Gość pipkaaa75436
a ja robie :D i to tylko jemu. nikomu wczesniej nie robilam bo sie brzydzilam. ale jego tak mocno kocham.. a na dodatek baardzo to polubilam :) mniam nawet lubie jak konczy mi w ustach :d cholernie mnie to kreci....

Gość pipkaaa75436
tylklo ze straaasznie duzo pali i to tez niestety negatywnie wplywa na smak spermyjest gorzka i nie za dobra ale kocham to jak rosnie mi w buzi az do konca... no i teraz ochoty mi narobilyscie!! :(

Gość meerii
Dziewczyny najlepszy jest koniec jak facet jęczy i dochodzi, ja wtedy sama dostaję orgazmu

Gość czlowieczenstwoooo
do merii-tak wszyscy jestesmy ludzmi ale zapomnialas o jednym,ze ludzie maja rozum po to zeby go wykorzystac,skoro dla ciebie i twojego faceta jest to trudne,to chyba raczej mozna was zaliczyc do zwierzat anie od ludzi

Robienie loda facetowi to cos pieknego, czuc jego smak, czuć jak rośnie w mojej buzi.. no wspaniałe uczucie ale ja jestem zdrowo zboczona ale tylko na punkcie mojego faceta który jest moim pierwszym i jedynym. Nie wyobrażam sobie żeby mu tego nie robić i nie oczekuje niczego w zamian, ale on sam chetnie sie odwdzięcza

Gość edfghjmnnnnn
A ja wczoraj wieczorem po raz drugi się przemogłam i pięknie Męża ustami pieściłam. Kochaliśmy się w pozycji 69. Było mi tak dobrze jak nigdy wcześniej. Szczytowalismy w tym samym momencie. I Mąż doszedł mi do ust. I wiecie co ?? Podobało mi się ! :) Tym razem nie miałam odruchu wymiotnego. Wtedy ciśnienie spermy o moje gardło się obiło a teraz zatrzymałam językiem. Po wszystkim dyskretnie wyplułam w chusteczkę. Mąż wniebowzięty. Długo do siebie dojść nie mogł :P I sperma też nie miała już tego ohydnego zapachu popielniczki pełnej petów :D A sperma lekko słona a nie jak zawsze za słona :P Może to dlatego, ze Mąż od 3 miesięcy nie pali papierosów ??