Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malagaaa

w polsce dziewczyny okropnie się farbują i stylizują

Polecane posty

Gość malagaaa

najczęściej jest to wsiursko jasny blond z paskudnymi odrostami i zniszczonymi włosami lub wsiursko czarne kudły nie pasujące do waszej naturalnie jasnej karnacji i oczów, w dodatku ta karykaturalna opalenizna, wiesniacki i ordynarny makijaż jak u kleopatry, bazarowy styl ubrań z oczojebnymi kolorami, kompletny i skrajny brak gust no i jeszcze chodzicie w wiejskich czarnych getrach, które się nosiło w latach 80/90. Jesli uważacie że nadążacie za trendami mody to wam współczuję bo jest różnica między byciem trendy a bycie modnym hihihi oczywiście nie wszystkie ...

Gość to moze opisz siebie
trendy kobietko:-P

Gość przestan pierdoli...
lepiej pokaz tzyzki

Gość jesli by to był ten facet
Tak dziecinko, tak, do "oczów" :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość 67678787
Zgadzam sie z aautorka. Totalne bezguscie. a jak kto jest szatynka to dostaje atykiete : szara mysz.... Zal.

Gość frfef
ejj a jak ktos ma czarne wlosy naturalnie i jasna karnacje to co w tedy ?

Gość malagaaa
przeciez to okropnie wygląda czy wy dziewczyny nie macie luster?!?!?!?!? widzialam jedną kobietę tak ostro wymalowaną ufarbowaną na czarno strzaskaną solarium i ubraną w różówy dres, przeciez to jest dramat! nie umiecie podkreślić naturalnych walorów tylko ukrywacie pod ohydna farbą do włosów, grillujecie się na solarium jak idiotki, walicie tonę lakieru do włosów, dramat.. a potem jest tak ze polkę za granicą można rozpoznać po różowych szmatach i odrostach na głowie

Gość 67678787
ejj a jak ktos ma czarne wlosy naturalnie i jasna karnacje to co w tedy ? to masz poszukiwany typ urody zwanej zima. Ale to na mile widac czy wosy sa naturalne czy nie. Kazdy znajacy sie na rzeczy stylista nie doradzi wiekszych zmian niz o dwa oodciienie.

Gość malagaaa
są jeszcze inne kolory farb do włosów oprócz wiejskiego blondu i kurewsko czarnego

? napisz jak sama wygladasz..cio?

Gość 67678787
Wiedzialam ze zaraz beda autorke krytykowac frustratki..... Ale trafila w sedno. Coralick - a jaki masz naturalny kolor

mnie tam ryba..ale chce poznac stylizacje autorki:-P

Gość frfef
yhym , no stylista moze, tak, ale wiekszosc spoleczenistwa mysli, ze moje wlosy sa farbowane ;/ czego nei traktuje jako komplement, a wrecz przeciwnie nie wiem czemu mnei to drazni ;/ gdy nadchodzi zima to od czasu do czasu uzyje samoopalacza, by nadac skorze koloru, , by nie byc blada, oczywiscie nie rpzesadza, bo klade go raz i potem czekam az sie calkiem zmyje, i smaruje sie ejszcze raz, ale jeszcze nie spotkalam sie z tym ze wygladam jak skwara czy cos. A nawet w wakacje gdy jestem opalona, ludzie zastanawiaja sie czy jestem czysta polka, czy mieszana.

Gość malagaaa
mam w 100% naturalne ładne blond włosy błyszczące, karnacje mam jasną z natury i z tego powodu młodo wyglądam. Nie musze się wysilać żeby podkreslić swój wygląd fajnym makijażem i ubiorem. Różnica między bycie trendy a byciem modnym polega na tym że jeśli jesteś trendy to naśladujesz ślepo modę a jak jesteś modna - to sama dyktujesz trendy i nie kopiujesz żadnych stylów bo wiesz że większość z nich jest do dupy i głupio na tobie wygląda. Jeśli myślicie że Lady Gaga dyktuje trendy w modzie to źle myślicie:P

Gość 67678787
jestem ciemna brunetka, a co chcesz sie umowic??? myslalam ze jasna, he, he...

buractwo wyjechalo na zachód tyrać na zmywaku albo sprzatac kiepy po jakichs chujach i sie w głowkach poprzewracalo... dlaczego piszecie "wy polacy" ????????!!!!!!!!!!!! zapominacie skad pochodzicie??? buraki z tego kraju trzeciego swiata a podaja sie za angoli,szwabów i wielce beda oceniac polki... owszem jest tutaj specyficzna moda zeby nie powiedziec tandeciarstwo ale czy od razu trzeba udawac kogos kim sie nie jest i nigdy nie bedzie???

Gość ja mieszkam w Niemczech
ladnych juz pare lat... I mowiac "u nas" mam na mysli "w Polsce" jak mowie "tutaj" mowie o Niemczech Jak mowie "my" mam na mysli Polakow tez mnie wkurza, okreslenie "Wy,polacy" Zapomnial wol, ze cieleciem byl