Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia-busia-agusia

CHAMSKI żart!!!!!!!

Polecane posty

niechcąco jestes jebnięta na miejscu tej laski zrobił bym Ci koło dupy tak że matury byś niezdała

Gość agusia-busia-agusia
Ale jakbym była brzydka to i tak bym wam swojego zdjęcia nie dała. A jakbym była ładna ( bo jestem naprawdę) to wy i tak napiszecie że pasztet itp. Więc nie ma sensu

Słuchaj nie wierze że jesteś ładna w dupie mam Twój szpetny ryj!!!!!!!w głowie masz zero pusta dziwko zapierdalaj coś zrobić a nie pierdol że jest Ci przykro tępoto niemyśląca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość agusia-busia-agusia
I nie jestem jakąś Barbie, ubieram się prosto i nie lubię różowego, nie byłam nigdy w solarium, nie maluje paznokci, nigdy nie farbowałam włosów, nawet nie przeklinam ogólnie jestem porządna a przeprosić przecież ja przeproszę tylko nie wiem co jej powiedzieć, zresztą ja byłam bardziej incognito, bo ja karteczki nie napisałam, tylko do koleżanki gadałam, a ona ją uświadomiła

Niewiesz co powiedzieć i jestes porządna-babo Ty nie wiesz co znaczy być porzadna

Gość Nicka1234
jak to co masz jej powiedziec? Powiedz ze to byl glupi zart i jest Ci przykro i ze wcale nie myslisz tak! Wcale nie musisz jej mowic ze jestes ladna bo tego nikt od nikogo nie oczekuje, masz tylko pokazac ze massz jakis szacunek dla niej dziewczyno, w klasie maturalnej jestes a jakos tak malo ogarnieta.

Gość agusia-busia-agusia
Przeproszę ja, ale się czepiacie, przecież napisałam że było to chamskie, moja mama powiedziała żebyśmy jej dały jakieś czekoladki i ujdzie

Gość martyna22
i potem dziewczyny boją się iść do szkoły przez takie jak wy

Gość agusia-busia-agusia
Przecież moja mama, jej nic nie mówiła.

Gość żal mi Cie dziecko

Gość i ty jesteś w klasie maturalne
popierdolony bezmózgowcu. Mamusi powiedz żeby sama zeżarła te czekoladki. Stare durne krowy

z nerwów to ''j'' zjadłam

Gość agusia-busia-agusia
nie rozumiem, co wy chcecie od mojej mamy. A to, że jest brzydka to chyba wie, istnieje możliwość, że nie ma luster, albo pękają... zawsze może zobaczyć swoje odbicie na samochodzie. Ale jak wspomniałam przeproszę ją jutro i nie zabiorę ją na prezentacje, to był tylko taki żarcik. Wiecie jak jest w szkole, naprawdę nie jestem osoba, która się wyżywa na innych. Jestem po prostu szczera, a to było chamskie i sama stwierdziłam, że ją przeproszę. Ale nawet jej pomogłam, teraz w przyszłości będzie starała się poprawić swój wizerunek. W końcu na jakim ona świecie żyje z takim wyglądem niczego nie osiągnie, nie znajdzie chłopaka. Teraz, może postara się o jakiś przyzwoity wygląd

Za kogo y się uważasz SPIERDALLLLLAJ DO KSIĄZEK!!!!!!mature też mama Ci załatwi

Gość agusia-busia-agusia
Co mi mama załatwi to nie twój interes

Gość fekdknvnsk
moje przeczucie jest takie ze zawalisz mature na bank bo moje przeczucia sie zawsze sprawdzaja

Gość przynajmniej będzie wiedziała
że musi cos zrobić z zebami

faktycznie, nie rozumiesz co chcemy od mamusi. Od ciebie co chcemy też nie rozumiesz. 19-letni pusty prymityw - żenada

Gość agusia-busia-agusia
nie zdam matury to się zabije i koniec problemu... wtedy będzie przez ciebie kretynko

Gość młodzież nie umie liczyć
"ja sobie jakoś założyłam aparat, naprawdę nie trzeba być milionerem" To jeszcze powiedz - sama na swój zarobiłaś czy szpanujesz szmalem rodziców? Idź do roznoszenia ulotek albo zamiatania, to się przekonasz , ile trzeba pozapieprzać na te 4000 na dwa łuki i potem 200-300 co miesiąc przez rok czy dwa na obsługę. Powodzenia!

Gość agusia-busia-agusia
sama sobie roznoś ulotki. Jeszcze nie pracuje więc za takie sprawy rodzice mi płacą, to chyba normalne, a w mojej miejscowości wizyta kosztuje 50 zł, a aparat 3600, ale może być i za 3000

To nie pitol, że nie trzeba być milionerem, skoro nie zhańbiłaś się jeszcze pracą!!! Ja nie muszę roznosić ulotek, ale Ty chyba nic innego nie potrafisz, nieprawdaż? :P

Gość agusia-busia-agusia
Skąd wiesz że nic innego nie potrafię? A i „pozapieprzać pisze się osobno

"A i „pozapieprzać pisze się osobno" O'rly? :D No dalej, utwierdź mnie jeszcze mocniej w przekonaniu, że ulotki to jedyna praca, której - być może - nie zawalisz. :D

Gość agusia-busia-agusia
Robisz błędy i się kompromitujesz. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie w szkole uczą poprawnej polszczyzny. A czy nadaje się tylko do roznoszenia ulotek. Mam dużo możliwości

Gość przepros
moze zacznij od tego ze jestes glupia i ona nie ma brac do siebie tego co napialas czy wiesz ze ona moze byc slaba psychicznie i taki glupi zart moze doprowadzic do tragedii (samobojstwo)

Może i uczą Cię poprawnej polszczyzny, ale na pewno im NIE WYCHODZI. :D Masz dużo możliwości? Cycki? Tyłek? Bo mózgu przecież nie stwierdzono.

Gość agusia-busia-agusia
Jakby chciała popełnić samobójstwo, to by już to zrobiła, zrobiła zresztą jak wspomniałam, dostała kiedyś szczoteczkę do zębów, a w mikołajki kolega zamiast paczki, kupił jej maskę, taka czarna . A ja jej nic nie powiedziałam, tylko koleżanka napisała karteczkę. Nie piersi nie mam dużych, tyłka również - i co z tego? a jakie błędy popełniłam?