Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia-busia-agusia

CHAMSKI żart!!!!!!!

Polecane posty

Gość agusia-busia-agusia

Jestem w klasie maturalnej i wybrałam sobie temat maturalny o duchach i upiorach w literaturze a my mamy taka koleżankę, wyjątkowo brzydka, przypominającą czarownice, więc z koleżanką śmiałyśmy że ją przyprowadzę na prezentacje, bo jej wygląd pasuje do tematu i może dostane dodatkowe punkty za pomysłowość a moja koleżanka napisałam jej karteczkę czy by nie chciała zagrać w mojej prezentacji, nawet nie musiała by się przebierać, dodała że w zamian za to ufundujemy jej nowe zęby bo ma takie szpary między zębami że dodatkowo modła by kilka wstawić wiem że to głupie i chamskie ale to koleżanka tak wymyśliła i ona się rozpłakała a nam jest troche głupio nie wiem czy ją przepraszać bo co jej powiem, wcale nie jestes taka brzydka

Gość sdgk
ale z was glupie gowniary...

Gość dodaj sobie
zart glupi na miare podstawowki. pomysl jakbys sie czula na jej miejscu. przepros ja

Gość pracownik działu sprzedaży
u nas w liceum koleżanka dostała "dobrą radę" : umyj włosy to była afera na pół roku .... ciekawe jak was potraktuja

Gość Kafe poradnik
Przeproś i powiedz jej , że przyznajesz , że to było chamskie z waszej strony.

Gość faktycznie chamski

Gość agusia-busia-agusia
ale w sumie mogła by sobie jakiś aparat zafundować... zresztą ona nikomu nic nie powiem, bo taka jakaś nie rozgarnięta... tylko głupio mi bo nie lubię ranić innych, ale jak mam ją przeprosić... powiedzieć że jest ładna

Gość faktycznie chamski
I jest ci tylko TROCHĘ głupio? A w ogóle zastanawiasz się czy ją przeprosić? Od tego powinnaś zacząć, a koleżankę, tą chamówę od takich kiepskich dowcipów, omijać szerokim łukiem bo to podłe dziewczynisko bez serca.

Raz piszesz, że jest wyjątkowo brzydka, a drugi - że wcale nie taka brzydka. A tak na marginesie - powodzenia życzę twojej interpunkcji na maturze :D

"tylko głupio mi bo nie lubię ranić innych" no ale jakoś tak wychodzi, że ranisz :P "ale w sumie mogła by sobie jakiś aparat zafundować..." może nie ma kasy :O

Gość nie ,bo tu rowniez przegieccie
w druga strone.Zwyczajnie pzreprosic i powiedziec ,ze zart byl glupi i nie na miejscu.

Gość Ohne dich
Spróbujcie jej pomóc, dajcie jakieś swoje ciuchy, zabierzcie na zakupy, do kosmetyczki i fryzjera. Powiedzcie że może i nie jest najpiękniejsza, ale ma całą masę innych zalet, może jest w czymś dobra?

albo jesteś kretynką i życzę ci abyś oblała tą maturę i zasuwała na bazarze handlując kapustą albo to durna prowokacja jeszcze durniejszej cipy.

Gość faktycznie chamski
Typowe zachowanie pustych gówniar. Klasowego idola nie zaatakują bo się boją, ale zahukaną dziewczyninę będą kopały dla przyjemności. Brzydzę się takimi kreaturkami co dla zabawy krzywdzą innych,. A nie pomyślałaś głupiutka dziewczynko, że może ona nie ma kasy na ten aparat?

Gość agusia-busia-agusia
ona jest wyjątkowo brzydka... ale chodzi mi o to, że nie będę jej przepraszać, mówiąc że nie jest taka brzydka, bo zawsze jak sobie o niej pomyśle, to na pierwszym miejscu myślę o jej brzydocie. A koleżanka moja jest fajna, wiec nie rozumiem czemu mam ja omijać. Raz dałyśmy taki żart. Kiedyś koledzy kupili jej szczoteczkę do zębów i nawet nie przeprosili.

Gość pralinka orzechowa
i jak tu, drogie dzieci, mowic o was inaczej niz "gim g.owno"? :O kolezance powiedziec po prostu "przepraszam" i nie nekac wiecej. zapewniam, ze brak waszego zainteresowania jej osoba bedzie ja cieszyl bardziej, niz TAKIE zainteresowanie.

Gość agusia-busia-agusia
Ale to chyba lepiej że wie teraz co musi w sobie poprawić, ja sobie jakoś założyłam aparat, naprawdę nie trzeba być milionerem a to z kasą to raczej nie, chodzimy do prywatnego liceum więc jaky nie mieli kasy jej rodzice to by jej tutaj nie posyłali

agusia, wez ty juz idz se stad co? bo potem malolaty kopuja takie idiotki i tylko zal doope sciska.

ty głupia pizdo jesteś świnią i dostaniesz za to w dupe od życia daj fote to się posmiejemy

Gość agusia-busia-agusia
nie będę wstawiać swojej fotografii, bo po co. Przecież wiem że to było chamski, ale to niechcąco.

idiotka idz sie leczyc, nawet nie wiesz jaka przykrosc sprawiasz tej dziewczynie i jeszcze kretynka sie glupio pyta czy przeprosic...

weź, się durna prowokatorko zajmij myciem sedesu, na przykład, albo umyj swoją protezę bo widać że to debilne provo.

Gość autorka to typowy
żałosny pustak plastik fanstastik gowno w głowie, nijaki charalkter i wyglad pewnie typowy: czarno opalona albo platyna opalona jak kazda mala kurva dzisiaj :D