Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FDFSFSFSDFSAFFK

JAKA JEST WIARYGODNOSC TESTU CIAZOWEGO????

Polecane posty

Gość FDFSFSFSDFSAFFK

kinder test, robilam dzis po poludniu (niestety nie z porannego moczu), okres powinnam dostac wczoraj, wczesniej(przed zrobieniem testu) wypilam piwo... :O CO MYSLICIE>>>?

wiarygodność testu jest podana na opakowaniu - to jakieś 99%. po terminie miesiączki nie musi być już robiony koniecznie z moczu porannego, chociaż rano jest faktycznie największe stężenie hormonu. jeśli dużo piłaś przed zrobieniem testu, mocz mógł być bardzo rozrzedzony, zatem test mógł być niewiarygodny. piwo jako alkohol chyba nie ma tu nic do rzeczy, jako płyn - jak najbardziej, tak jak pisałam wyżej.

Gość izzkka77
test powinno się jednak robić z porannego moczu wtedy jest większe stężenie progesterononu i być może było za wczesnie powtórz test za kilka dni ale już z porannego moczu

Gość FDFSFSFSDFSAFFK
kolyndara -CHCIALAM cI PODZIEKOWAC SWOJA DROGA, bo pisalam wczesniej w innych tematach i duzo mi pomoglas.. dzis okres spoznia mi sie juz 3 czy 2 dzien... wariuje:( piwo wypilam jedno, jakies 3 godziny wczesniej.... zrobie jutro jeszcze raz, rano, kreska wczoraj wyszla tylko jedna., ale i tak nie ma pewnosci:( boze jak ja sie balam wogole zrobic ten test... :O

jakbys byłą w ciąży kreska by wyszła nawet bledziutka . niekoniecznie. wiele jest przykładów na forum na to, że dziewczyny miały wynik negatywny, a dopiero po tygodniu lub nawet dwóch pokazywała się druga kreseczka. także nie ma co się tu mądrzyć. pytała dziewczyna, więc odpowiedziałyśmy najlepiej, jak mogłyśmy...

Gość tygrys19
ja zrobiłam test około 2 tyg po zapłodnieniu i 3 dni mi się spóźniała miesiączka test wyszedł negatywny. boje sie jak nie wiem:( jak myślicie wynik mógł być fałszywy??