Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję sie ich

Dziekuje Bogu, ze KAczyński nie został prezydentem

Polecane posty

Gość boję sie ich

Komorowski moze ideałem nie jest, ale śmiem przypuszczac, że gdyby K. został prezydentem mielibyśmy już chyba wojnę domową. Przecież ten człowiek aż kipi z nienawiści. A ci ludzi pod krzyżem, co tańczą, jak on im zagra przerażają mnie, dla mnie są fanatykami- i krzyża, i wiary, i jego..... ja się wyznawców Pisu normalnie boję, są przerażający :O

Gość Ewaldi
przynajmniej nie trzeba do cyrku wchodzić aby się pośmiać :)

Gość z calego kraju robia cyrk

Gość kłujący kasztan
ja też sę ciesze ze ten chory człowiek nie jest prezydentem . juz dawno powinni go w kaftan bezpieczeństwa ubrac i do szpitala psychiatrycznego zamknąc! fanatyzm, kult brata - obsesyjna żądza władzy - maskara jakas - najgorsze ze ludzie go sluchają i to nawet niektorzy z mojej rodziny - jestem załamana!

Gość boję sie ich
bede miala kaczynskiego tylko dla siebie . Zrobie mu lody smietankowe

Gość oddajcie nam polskę
:classic_cool:

Gość znowu ty
mam daleko gdzies kto z kim sie sprzecza, mnie obchodzi przede wszystkim zeby zarcie nie drozalo i konkretnie gowno mnie obchodzą te wojenki miedzy politykami :O

Gość ostatecznie zagorzali
obrońcy krzyża życzyli pierwszej damie żeby nie powróciła ze Smoleńska:O

Gość nie o take polske walczylismy
:classic_cool:

Gość Kafe poradnik
Na szczęście już nigdy się nie dowiemy czy J.K. prędzej doprowadziłby do wojny domowej czy do wojny z Rosją. Sam przyznał , że po katastrofie był na lekach uspokajających i to chyba ze 2 miesiące. Mogliby mu zaaplikować jeszcze kilka takich serii to przynajmiej byłby nastawiony do świata bardziej pokojowo.

Gość znuuuudzona
W BOGA NIE WIERZYSZ KOCZKODANIE JEDEN !!!!!!!!!! zNAŁBYS TROCHE HISOTRII TO BYŚ ZMIENIŁ ZDANIE

Gość znowu ty
wy sie za bardzo jaracie tymi pseudo popisowymi "ripostami" i to wedlug nich wybieracie swoją ulubiona partie po czym otaczacie są KULTEM :O to nie jest ani zabawne, ani smutne, to jest po prostu zayyebiscie zabawne :classic_cool:

Gość kłujący kasztan
a myslicie ze jak kaczynski by rzadził to pewnie wszyscy by dostali podwyżki i nie było by nic drożej haha śmieszne- przeciez rządził juz lech 5lat i to 2 lata z jarkiem i co zrobili??????????? chyba tylko pośmiewisko!!!!!!!

Gość znowu ty
masz racje, komorowski rzadzi dopiero krotki czas a JUŻ mamy wyzsze ceny, podatki, mniejsze wyplaty i ogolnie to bardzo sie chlopina pośpieszył :classic_cool:

Gość pojemnik ochronny
że niby jak, że Jarek był przez 2 miesiące na dopalaczach ?

Gość ferdek litis
JAREK daj mi numer do swojego dilera!!! plissssssssssss

Gość znuuuudzona
nie sprzedawał Polski i dochodził prawdy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kafe poradnik
Ale podwyżki sa spowodowane głównie kryzysem.

Gość Kafe poradnik
i katastrofami żywiołowymi

Gość ta jasne dochodził
może raz na parę lat:D:D:D:D:D:D

Gość Kafe poradnik
Nooo i katastrofy też ten dzisiejszy wypadek także

Gość eeefefh
wszyscy są dobrzy czy kaczory czy donaldy i bronki - byle dla siebie! nie ma nikogo normalnego kto by żądził - trzeba wybierac po między złem i gorszym złem

Gość Kaczyński Polski nie sprzedał
ale dał możliwość, stworzenia firm windykacyjnych, by rżnąć dupska i ściągać długi od tych co sprzedają Polskę

Gość ja wiem prawde ale swoja
A ja sie Jarkowi nie dziwie, bo ten wypadek to nie był przypadek i Tusk jest w to zamieszany razem z Putinem... A jak myslicie dlaczego tusk nie leciał wtedy z Kaczynskim??? Gdyby Jarek został prezydentem poznalibyśmy prawde o smoleńsku!

Gość Ewaldi
ale nie zgadzam się aby mną rządziła jakaś sekta wołająca : że chcą wolności i zwyciężymy

Gość Kafe poradnik
Być może jest tak, że nie tylko Rosja była wmieszana w katastrofe Smoleńską. Kto wie czy nie była to również współpraca NATO i UE. Nikomu nie był na rękę przywódca, który w środku Europy rozpaliłby nastroje nacjonalistyczne i skłócił NATO+UE z Rosją

Gość maaalena111
równie dobrze można twierdzić, że gdyby Kaczyński był prezydentem to byłoby cudownie. Po co to całe gadanie co by było gdyby? nie masz żadnych podstaw merytorycznych, lepiej zobacz co się stało, gdy nie jest prezydentem, tutaj nie trzeba snuć domysłów. Skup się lepiej na rzeczywistości, a nie wymyślasz co by było gdyby... wojny natomiast by nie wywołał, bo wojna by trwała kilka dni i byłoby po Polsce. To chyba żadna satysfakcja? :P nie mamy sprzętu, dowódców wojskowych zginęło więcej w tym Smoleńsku niż w czasie jakiejkolwiek wojny. Ja twierdzę, że na 100% nie wywołałby żadnej wojny, ale dążyłby do prawdy. No i co z tego? Kogo to teraz obchodzi? nic niewarte przypuszczenia