Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję sie ich

Dziekuje Bogu, ze KAczyński nie został prezydentem

Polecane posty

Gość Kafe poradnik
To jego dochodzenie prawdy mogłoby skłócić Rosję z NATO a wtedy wojna nie trwałaby kilka dni. Co do rządów J.K. też myślę , że nie doprowadziłby do wojny ale tylko z powodu swojej słabości i izolacji na arenie politycznej w Polsce i za granicą. Czy to jednak powód aby igrać z ogniem?

Gość znowu ty
nie byloby moze cudownie, ale moze by przynajmniej byloby mniej tragicznie?

Gość Ewaldi
kilka dni temu media przypomniały, że Lech (św. pamięci) i Jarosław również obiecywali powodzianom pomoc finansową albo rodzinom, którzy stracili kogoś bliskiego w wypadku autokaru we Francji - do tej pory nie otrzymali grosza a odnośnie spisku, że niby Tusk razem z Putinem chcieli zamordować polskiego prezydenta , tak , oczywiście zrobili to dla dobra Uni europejskiej razem z Sarkozym i nawet Yeti oraz Miś Yogi razem z Bubu maczał tu palce :)

Gość maaalena111
siejesz panikę wśród ludzi, żeby nie głosowali na PiS w nadchodzących wyborach? :D Dobre! Od obecnych rządów PO, rzeczywiście już tylko wizja wojny jest gorsza! :D

Kaczyński zachowuje się jak obrażony dzieciak, który nie dostał zabawki, w formie stołka prezydenta. Jest pełen zawiści, podburza ludzi, którzy są na tyle głupi, żeby słuchać jego bzdurnych teorii. Widać, że pragnie całkowitej władzy,nie szanuje demokracji i jeszcze bardziej dzieli Polaków. I jeszcze śmie mówić o "złych ludziach". Ręce opadają...

Gość czy cokolwiek dobrego
zrobił Jarosław? Do jakiej prawdy dazy? do takiej, ktora mu pasuje. Ale 'ciemny lud to kupi". Jak sie patrzy na wystapienia Hitlera to tez dziw, jak taki smieszny, wrzeszcacy facet porwal takie tłumy... fanatyzm jest grozny bo potrzebny tłumom.

Gość maaalena111
:D niesamowite! słuchaj, a gdzie mogę go posłuchać. Przypuśćmy, że chce dołączyć do tej sekty, chce robić co mi Jarek powie, więc gdzie mogę dostać rozkazy? Jest jakaś strona internetowa, czy coś? bo mnie ciekawi jak ludzie dostają od niego polecenia. bo mówisz, że skłóca ludzi i że się go słuchają, ale skąd? jak?

Gość Kafe poradnik
Ktoś ( pewnie opłacany przez PiS dyżurny polityk ) wspomniał, że rośnie zadłużenie Polski i to jest niestety smutną prawdą. Tyle że przyczyną jest rozbuchane przez myślenie prosocjalistyczne narodu. Każdy coś chce , każdemu coś się należy i nikt nie ma ochoty zrzec się tego co już otrzymał. W ten sposób rosną wydatki państwa a wraz z nim deficyt budżetowy szczególnie w czasie kryzysu. Owo rozbuchanie apetytów na różne cele ( swoje własne ) rośnie wraz z upadkiem idei wolnego rynku i liberalizmu ( gospodarczego ) dlatego jak słyszałem o "Polsce solidarnej" czytaj socjalistycznej i tę niechęć do liberalizmu to zdałem sobie sprawę z tego , że Kaczyńscy rozwalą w dłuższej perspektywie całą gospodarkę. I to widać dzisiaj niby rządzi PO ale tak naprawdę co oni mogą zrobić przy tak zcentralizowanej gospodarce. Inna sprawa to to , że oni już chyba też obrośli w piórka i nie mają woli do zliberalizowania gospodarki.

Gość maaalena111
ciemny naród to ma gdzieś, że podatki są wyższe i że kraj jest wyprzedawany. To jest ciemny naród.

Gość Kafe poradnik
gdzie mogą dostać jego rozkazy? - przez radio maryja

Gość vnm
jakby kaczor został prezydentem to juz na 100% byśmy mieli wojne z ruskami....mu juz zupełnie na łeb padło :o

Gość maaalena111
aleś ty głupi. Wystarczy mniej urzędników, o połowę co najmniej, reforma Krusu, bo rolnicy i tak na nich nie głosują, więc nic nie stracą na poparciu, ciąć wydatki rządu. Jest naprawdę sporo możliwości. Każdy ekonomista Ci powie, że właśnie to podnoszenie podatków w dłuższej perspektywie jest złe. Niech stworzą warunki dla nowych firm, można mniej importować i więcej produkować w kraju. Czemu markety nie płacą Polsce podatków? Wystarczy nowa ustawa. Są możliwości. Wyprzedaż i wyższe podatki, to jest dobre w dłuższej perspektywie? :D

Gość Kafe poradnik
"...przy tak zcentralizowanej gospodarce" miałem powiedziec jeszcze coś o roszczeniowej gospodarce ale mi uciekło

Gość Kafe poradnik
o rany rany jestem zalamany przyszly ciezkie czasy polacy nie maja kasy ale co z tego nigdy nie zdradze jedynego mego najcenniejszego skarbu czyli platformy obywatelskiej i pomimo mojej wiedzy wąskiej do ostatniej kropli potu na kafe sobie notu, notu :(

Gość Kafe poradnik
" każdy ekonomista ci powie..." Niestety tu muszę Ci przyznać rację , Tusk sprawia wrażenie jakby wazniejsze dla niego były słupki sondażowe niz poważne reformy. W tym niestety nas - zwolenników liberalizmu gospodarczego zawiódł i to srogo. Nie mniej to wciąż nie jest powód aby chcieć J.K.- jawnego narodowo-socjalisty

Gość Kafe poradnik
22.04 - podszyw

Gość gdyby Kaczyński został
prezydentem, to byśmy mieli jedno wielkie Radio Maryja, jedną tv Trwam, brzychatych jeszcze bardziej biskupów, na Krakowskim Przedmieściu, mauzoleum zimnego Lecha Kaczyńskiego. Obowiązkowy jeden film: O dwóch takich co ukradli księżyc. Obowiązkowe podwórkowe kółka różańcowe, obowiązkowe ruchanie kotów i dmuchanych lal. W roczniku Urbana Jerzego NIE, można znaleźć zdjęcia, jak Jaruś dmucha lalę by ją poruchać.

Gość Ja też się ich boję
Kaczyński to człowiek ogarnięty fanatyzmem, obsesjami, nienawiścią i chorą żądzą władzy. To, co teraz się wyprawia, robi się powoli niebezpieczne. On nawołuje wręcz do jakiegoś przewrotu, do zniszczenia legalnie wybranej władzy. Któryś z tych jego fanatyków może to dosłownie potraktować... Twierdzi oficjalnie, że Donald z Komorem zwalili ten cholerny samolot, co jest gadaniem psychola, ale ludzie niektórzy na to idą. To, co sie dzieje pod pałacem prezydenckim, te marsze z pochodniami, to jest chore, po prostu straszne i niebezpieczne. Żeby nie było - nie jestem żadną fanką PO, jestem za nimi tylko dlatego, żeby nie wygrał nigdy PiS i ten chory, niebezpieczny człowiek nie dorwał sie do władzy. Niestety, on już ma władzę - jest taką szarą eminencją ukrytą za plecami kleru i związanych z nim grup interesów. Straszny szkodnik dla Polski, człowiek skrajnie niebezpieczny, też się boję jego i jego kopniętych zwolenników.

Gość Ja też się ich boję
Dodam, że nie chcę takiej Polski, jaką oni chcą siłą zaprowadzić - skrajnie zachowawczej, klerykalnej do bólu, służalczej wobec Kościoła Katolickiego, ogarniętej zacofanymi obsesjami mesjanizmu, męczeństwa, nienawiści do państw ościennych, zamkniętej i ciemnej jak tabaka w rogu. I mówię to ja - osoba skrajnie krytyczna wobec Uni, Europy i tego całego bajzlu. Ale lepszy ten bajzel niż wizja psychopaty.

Gość Kafe poradnik
A tak w ogóle to nie rozumiem jakim Polakiem trzeba być aby po tym co naszemu narodowi wyrządził faszyzm i hitler głosowac za faszystą...

Gość iteriaWa
:D :D :D PiS. Kaczyńscy już chyba rządzili?, jakoś dziwnie nie wprowadzili tych waszych wizji w życie. Mieli przecież szanse. Co wy ćpacie? :D

Gość no wlasnieeeeeen
no włąśnie- dlaczego tego wszystkiego nie zrobili, jak mieli swoje 5 minut??

Gość bojowki PO
uwaga na forum sa bojowki PO tzw schetynówki maja na celu oczernianie Kaczyńskiego ,PISu za drobne pieniadze klikaja po forach i macą

Gość bojowki PO
zjeżdżam pod teksty wystąpień prezesa :classic_cool:

Gość mógłbyś pójść do lekarza
psychiatry, bo tu raczej śmierdzisz.

Gość Kaczyńskiemu żyłka pierdząca
z żalu pęknie i go pochowają w nogach zimnego Leszeczka.