Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczko300

i co ja mam zrobic ??????????????

Polecane posty

Gość oczko300

hej, mozecie sobie po mnie jechac ale moze znajdzie sie troche odpowiedzi. mam meza i male dziecko i kur..... za nic w swiecie nie moge sie dogadacz mezem. wiecznie sie tylko żremy i krzyczymy. poprostu zle sie dobralismy i chyba juz dobrze miedzy nami nie bedzie. poznalam faceta i jestem nim zachwycona ( wiem ze ledwo go znam ale ta druga polowke poprostu sie czuje) ale on jest o 6 lat mlodszy. co ja mamm zrobic ?????????

Gość oczko300
wie ze mam meza i dziecko, ja sie z nim nie kochalam. czuje ze to ten dla mnie. wiek mi nie przeszkdza i jemu tez. on jest mlody ale naprawde poukladane w glowie lepiej niz niejeden starszy od niego.

Gość oczko300
ja nie kocham juz meza ale laczy nas wspolny kredyt na 30 lat, to nie takie proste. z mezem sie ciagle klocimy.

Gość oczko300
sama niewiem co robic, ja juz nie oge z nim wytrzymac. dzis mi powiedzial ze ma do mnie obrzydzenie a mamy isc na wesele na 2 tygodnie i powiedzial ze jest mu obojetne czy pojde z nim. tak sie nie zachowuje mąż. jestem w kropce bo wlasnie chodzi o dziecko i jeszcze ten kredyt ale chce byc kochana i szczesliwa.

Gość oczko300
no splacamy mieszkanie. mąż nie ma pojecia ze kogos poznalam. on poprostu tak sie zachowuje do mnie na codzien, jest niemily, wulgarny. wyzywa mnie od leserow choc naprawde duzo robie ale wszystkiego sie nie da przy malym dziecku. staram sie ale to na nic.

Gość oczko300
powiedzial ze mu wszystko jedno czy z nim pojde czy nie, jak chce.

Gość oczko300
serio to probbowalismy juz wielokrotnie i znowu jest to samo ;( on wogole ni echce rozmawiac

Gość daleczego za niego wyszłaś?

Gość oczko300
no moze ma, nieiwem, wyszlam bo bylo naprawde fajnie i byl mily, wyszlo po slubie jaki jest naprawde, dodam ze juz kilka razy podniosl na mnie reke

Gość oczko300
nie mam nawet za bardzo gdzie isc mieszkac jak sie wyprowadze :(