Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierkowa

kaszel u dziecka - pilne

Polecane posty

Witam Moja 3-letnia córcia powinna już od godziny spac, ale nie moze bo meczy ja kaszel:(jakis taki napad,nie wiem juz co jej pomoze?Macie jakies pomysły?? Dostała syrop, wziewny inhalator, ciepła herbatkę i miod...nasmarowałam plecki pulmex baby i połozyłam ja na brzuszku...co jeszcze zeby ulzyc?

Gość olllllloni
dac lizaka lub cos do ssania slodkiego

Gość na kolano
dłon zwin w łódeczkę i poklep porządniekaszle sucho czy mokro? powies koło łóżka mokre reczniki zeby nie byo suchego powietrza. jest alergiczka? podaj claritine albo zyrtek niech wykaszle.

Kaszel mokry chyba,bo słychac ze cos tam sie odrywa... Alegrikiem nie jest...powietrze suche tez nie jest, ale chyba powiesze mokry recznik w razie czego... Oklepanie zrobiłam, poki co zasneła....zobaczymy jaka bedzie nocka...

Gość na kolano
a katar jej nie scieka po gardełku? ja bym jeszcze kalcium dała.

dostala Flegamine ok 19...katar nie scieka raczej, tylko cos tam sie odkrztusza... teraz niby spi ale co chwile pokasłuje...nie mam nic na suszy kaszel w domu... Calcium mam, podam jakby co...

chodzi mi o jakies domowe sposoby, cos co moge zrobic z czegos co mam w domu... Wyczerpały mi sie pomysły....a Mała wciąż pokasłuje:(

Gość ja cos skrobne 999
ja to nebulizator z sola fizjologiczna bym uruchomila, kazala wysmarac nochalek podac calcium i cebion, jak to nie pomoze to sinecod, difergan czy co innego wyciszajacego, i recznik na lozko i temp w pokoju zmniejsz

Gość dorotka23
moim skarbom w takich chwilach z pomocą przychodzi Fosidal. Bardzo dobry syrop, który ratuje całą rodzinę. Kaszel ustępuje i dzieciaki mogą spokojnie spać.

Gość gość
Nie ma to jak reklama do tematu sprzed 5 lat...