Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem123321;-(

jejku ratujcie ;-( pliiis!!

Polecane posty

Gość niewiem123321;-(

Witam! chciałabym zapytać czy któraś z was miała podobną sytuacje . Otóż rok temu spotykałam się z 15lat starszym ode mnie chłopakiem... spotykaliśmy się przez pół roku.... po kryjomu.. nikt o tym nie wiedział .. prawie. Potem on musiał wyjechać do angli obiecywał że będzie dzwonił (co prawda dzwonił) że jakoś to przeżyjemy i w ogóle.... Niedawno wrócił na dwa tyg >dwa razy był< zmienił się bardzo Nie spotkaliśmy się ani razu przeważnie nie odpisuje na moje smsy ... Rozmawiałam z nim raz sam na sam Powiedział że musi to wszystko przemyśleć czy chce dalej to ciągnąć czy nie i wg l... widzę się z nim bardzo często ponieważ przychodzi do mnie do domu (znamy się od 4 lat więc jest zaprzyjaźniony z moją rodziną) Ja nie wiem co mam teraz zrobić- odpuścić sobie czy walczyć ? nie potrafię o nim zapomieć i nadal go kocham .... Nie potrafię zerwać z nim kontaktu ponieważ i tak będę się z nim widywać. jak wcześniej wspominałam przychodzi do mnie do domu a gdy przyjeżdża z zagranicy to mieszka w pobliskiej miejscowości.... I tak zawsze będę go spotykać. Gdy nas odwiedza rozmawia ze mną jak z normalną koleżanką . Nie to żeby mnie unikał - przeciwnie zachowuje się jak dobry znajomy. Ale przecież kiedyś coś pomiędzy nami było - i mówił że nadal będzie A teraz nawet nie chce nic o tym wspomnieć Ja go po prostu nie poznaje ... Rok temu był całkiem inny Co robić???? ;( ja mam 16 a on 31 lat... niedawno spotkałam się z nim w nocy ale był z jeszcze jednym kolegą;-( więc nie moglismy szczerze pogadać ... jest lepiej bo odpisuje mi teraz , dzwoni i wgl ale co robić?