Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEPEWNYYYYYYYY

POMOCY CUDOWNAA KOBIETA

Polecane posty

Gość NIEPEWNYYYYYYYY

Cześć, Drogie Panie mam do Was ogromną prośbę o pomoc, otóż od ponad półtora roku jeżdżę autobuem podmiejskim z dziewczyną która bardzo mi się podoba-zawsze miałem wielką ochotę ją poznać, ale to nie miało sensu bo byłem w związku. Teraz nie ma żadnych przeszkód żeby wkońcu urzeczywistnić swoje pragnienia, no właśnie a może jednak są... Mianowicie nie wiem jak się do tego zabrać:) nie znam jej, nigdy nie rozmawialismy prawie nic o niej nie wiem oprocz tego co znalazelm na "portlach spolecznowsciowych". ja mam 22 lata ona niecałe 19 wiem ze to dziwne ale kiedy ja widze-poprostu magia: nogi jak z waty plytszy oddech jednym slowem wariuje, ona ma tyle uroku, ciepla, wdzieku ze nie potrafie na nia chlodno racjonalnie patrzec:) Jedyny sposob zeby ja poznac jaki wykoncypowalem to wysiasc razem z nia na przystanku i poprostu powiedziec "czesc wydajesz mi sie bardzo interesujaca i chcialbym cie poznac" ale to troszke dziwne wypalic tak prosto z mostu przeciez jezdzimy tyle czasu razem- i co teraz nagle mnie olsnilo? BLAGAM POMOZCIE

Gość pomocnica diabla
nie ma nic gorszego, jak powiedziec tekst typu "czesc bardzo mi sie podobasz, chcalbym cie poznac" no sorry to jest zalosne... sztuczne i widac, ze przygotowane, kobiety wola spontanicznosc. podejdz powiedz czesc i sie usmiechnij, poczekaj az ci odpowie. pozniej powiedz np. ze nie wiesz czy cie kojarzy, ale jezdzicie ze soba autobusem juz od pewnego czasu, wiec postanowiles podejsc i sie przedstawic, moje pasc jakis komplement w jej strone. pozniej sam ocenisz czy jest zainteresowana, i ewentualnie poprosisz o numer telefonu. pamietaj zeby jej nie atakowac, jak to ona ci sie podba, ze nie mozesz spac po nocach bo sie wystraszy, musi to byc cos niezobowiazujacego, ale tak bys ja zainteresowal...