Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEPEWNYYYYYYYY

CUDOWNA KOBIETa

Polecane posty

Gość NIEPEWNYYYYYYYY

Cześć, Drogie Panie mam do Was ogromną prośbę o pomoc, otóż od ponad półtora roku jeżdżę autobuem podmiejskim z dziewczyną która bardzo mi się podoba-zawsze miałem wielką ochotę ją poznać, ale to nie miało sensu bo byłem w związku. Teraz nie ma żadnych przeszkód żeby wkońcu urzeczywistnić swoje pragnienia, no właśnie a może jednak są... Mianowicie nie wiem jak się do tego zabrać:) nie znam jej, nigdy nie rozmawialismy prawie nic o niej nie wiem oprocz tego co znalazelm na "portlach spolecznowsciowych". ja mam 22 lata ona niecałe 19 wiem ze to dziwne ale kiedy ja widze-poprostu magia: nogi jak z waty plytszy oddech jednym slowem wariuje, ona ma tyle uroku, ciepla, wdzieku ze nie potrafie na nia chlodno racjonalnie patrzec:) Jedyny sposob zeby ja poznac jaki wykoncypowalem to wysiasc razem z nia na przystanku i poprostu powiedziec "czesc wydajesz mi sie bardzo interesujaca i chcialbym cie poznac" ale to troszke dziwne wypalic tak prosto z mostu przeciez jezdzimy tyle czasu razem- i co teraz nagle mnie olsnilo? BLAGAM POMOZCIE

Gość daj z nia se spokoj
jest brzydka