Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgdserfser

jak oszpecić koleżankę ?

Polecane posty

Gość mała miMIMIMIMIMIK
DOLEJ JEJ KWASU DO KREMU

Gość znowu ty
niech sie do ciebie upodobni

Gość pszczola1984
sama sie oszpeć...chyba ta osoba nie jest Twoją kolezanką skoro masz taki wspaniały plan wobec Niej...żal,żal i jeszcze raz zal...

Gość gfdgdserfser
masz racje jest moją byłą kolezanka, jestem wsciekla że wszystkim sie powodzi tylko kurwa nie mi

trudno sie dziwić :O zamiast myśleć o tym,żeby innym spierdolić życie,pomyśl jak swoje polepszyć.Jechaniem w dół daleko nie zajedziesz

Gość gfdgdserfser
ja kto nie , najwiekszym szmatom sie w życiu powodzi, tylko wrażliwi mają przeybane :(

Gość femina laktacyd
zalosne 🖐️

Gość gfdgdserfser
odpowiadacie nie na temat 😴 ja sie pytam jak ja oszpecić a nie rzucacie mi umoraliniajace gatki szmatki :O

Gość gfdgdserfser
jestem wrazliwa ale inni to tylko wykorzytstuja a ja na tym cierpie , dlatego postanowiłam sie zemscić, chce poczuc smak zwyciestwa i wygranej a nie być wiecznym popychadłem

zesraj sie na nią:classic_cool: a serio to jak ją oszpecisz to sama dalej będziesz yebanym paszczurem :classic_cool: więc co ci to da? :D no nie myśl,że są tu aż tak głupie osoby,które na serio wezmą takie pytanie :O

poza tym odpowiedziałam na pytanie i dałam radę- lepiej wyjdziesz na pracowaniu NAD SOBĄ,a nie mszczeniu sie na innych..zemścisz sie i tylko będzie w Twoim życiu więcej nienawiści.Skoro uważasz,że Twoje życie zależy od innych Twoja strata

Gość gfdgdserfser
bedziemy sie obie taplac w tym paszczurowskim gównie :) a potem może dołącza kolejne :D w wiecej osób zawsze rażniej :)

Gość lololollo
zakoleguj sie z nią znowu.potem polec "najlepszego fryzjera"w miescie(daj mu łapowke zeby zyebal jej fryz)poczestuj ja kamyczkami -orzeszkami dokladajac kilka malych kamyczow.jest szansa ,ze zlamie jedynke,jezeli jest alergiczka skorna ofiaruj jej swoj kosmetyk ,ze np.masz dwa i bla bla bla naturalnie uzupelnij uczulajaca substanca.mozesz tez napasc na nia z nozem,kwasem ,zyletka. albo .............kurwa przestac sidziec na dupie tylko zajac sie ulepszaniem swojej egzystencji . :O:O:O