Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgoska79

Rude dziecci

Polecane posty

Gość Małgoska79

Jestem młodą matka która planuje ponowne zajście w ciąze. Moje pierwsze dziecko jest rude. Mam obawy ze kolejne dziecko tez może być rude. Czy możecie cos doradzić żeby temu zapobiec? Bo słyszałam od matki mojej przyjaciółki która tez ma 1 dziecko rude ze pomaga w 2 trymestrze ciąży jedzienie farby do włosow koloru jakie twoje dziecko pózniej ma mieć. Co sadzicie na ten temat i czy znacie jakies inne metody

Gość nanananna
Njalpepiej od samego poczatku ciązy zacznij jeśc KUPE, wtedy bedzie miało brązowe włoski,,ale ryzyko ze urodzi sie murzynem

Gość weź się stukij, przed trzydzis
Słabe prowo, oj słabiutkie Ale kurwa zabawne :D

Gość mama Antosi :)
Ja sie wlasnie balam, ze moja cureczka bedzie ruda i tesciowa mi poradzila, zeby jesc buraki. Bardzcz czerwony i buraki duszone i inne tez nawet na surowo. W nich podobno jest jakis skladnik, co wspomaga pigmentacje i moja Antosia ma takie same sliczne czarne wloski jak ja :)

Gość izabelaela
ja z kolei mam latynoskiego kochanka, a mąż jest bialy. teraz jestem w ciazy i drze ze strachu. mama babcia mi o unikaniu jedzenia marchewki i innych rzeczy z karotenem. za to mam jesc duzo nabialu. mam nadzieje, ze pomoże :(

Gość izabelaela
mama i babcia mowily mi *