Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kranken Welt

CZY TE FORUM JEST TYLKO O PIERDOLENIU SIE?

Polecane posty

Gość kranken Welt

NIE MACIE INNYCH TEMATÓW ? TYLKO O ROBIENIU LODA I DUPCZENIU ? jEDEN I TEN SAM TEMAT NA HUJ TYLE WĄTKÓW ZAKŁADACIE JAK TEMAT JEST JEDEN SEX SEX SEX NIE MOŻNA Z NIKIM TU POGADAC DORADZIC SIE BO ODPOWIEDZI SĄ DURNE WAM POWINNO SIE TE KOMPUTERY POZABIERAC BO HUJA WE ŁBIE MACIE NIC DZIWNEGO ZE POLSKA TAK WYGLADA JAK SAME ZBOCZENCE I WARIATY CHODZA PO TYM KRAJU SZKODA OCZU NA OGLADANIE WASZYCH CHORYCH PYTAN IDZCIE CE ZROBIC LODA I WYRUCHAC BOBRA TO WAS TYLKO BAWI WIDAC MACIE HAPPY LIVE DURNIE NIE ZNACIE ŻYCIA WOGÓLE DEBILE I DEBILKI

Gość weź się stukij, przed trzydzis
ni "te" tylko "to", o pierwsze, po drugie od tego jest podklasa "erotyczne" widać się pogubiłaś :P

Gość kranken Welt
ok ale kazdy temat o jednym? jak ktoś ma naprawdę problem to są głupie podszywy i docinki a jak ktoś napisze że robi se loda to od razu temat sie rozwija i odpowiedzi jest 10000 no ? i nie jest tak?

Skoro mowa o wariatach... Wybaczcie, ale nie mogę się powstrzymać. W tej chwili największym wariatem w naszym jakże uroczym kraju jest Jarosław Kaczyński. Nie dziwi mnie to, bo każdy oszalał by, gdyby stracił swojego bliskiego i jeszcze potem musiał oglądać tegoż w kawałkach... Dziwi mnie natomiast, że nikt z pozostałej rodziny nie wysłał Jarusia na leczenie. Bo niestety pogarsza mu się.