Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest?

Czemu dzisiejsze (młode) kobiety tak staro wyglądają ?

Polecane posty

Ostry makijaż, papieroski, solarium... Jak ktoś zaczyna nakładać na siebie całe tony tynku w wieku 13-14stu lat (a wtedy wiadomo, skóra się dopiero kształtuje, jest bardzo wrażliwa), do tego zaczyna palić i chodzić na solarium to to nie jest nic dziwnego. Ja makijaż nakładam rzadko, nie korzystam z solarium i moja skóra jest w idealnym stanie. Mam 21 lat i jeszcze się nie zdarzyło żeby mnie ktoś nie poprosil o dowód (np przy kupnie piwa), dla odmiany moja siostra ma 15lat i jej nigdy nikt o dowód nie zapytał (a wiem, że kupowała papierosy, piwo... :o )

"malo stanowczy --> nie pisalam ze nie znam tylko nie wiem co to jest zreszta chyba nie bedziemy sie klocic o seks grecki? haha" No ja myślę, że nie będziemy się spierac o takie robiazgi :)

Gość nananannaan i co ?????
Ja mam 25 lat a wygladam na 18 :) Ponieważ jestem niska 160cm ...i mam dziecinna twarz :) ale mi to nie przeszkadza , cieszę się , że będę dłużej młoda :)

Gość nananannaan i co ?????
a jak wyjde w dresie na dwór to już wogule beczka jest .... pojechalam z moim meżem do jego kolegi a on myslam ze ja jestem jego córką !! moj maz za to wyglada na 30 a ma 28lat

Gość kocham BLE BLE :)
czemu staro wygladaja ? - papierosy/ alkohol / brak snu -siedza do 2 i wstaja o 7 .. - makijaz od mlodosci , 12-13 latki wymalowane jak stare pudernice efekt? skora zatkana szpachlą , nie dotleniona i podupada na ''jakości'' ,malolaty maja juz zmarszczki - solarium - ubieraja sie nie w sklepach dla nastolatek czy mlodziezy !! tyylko w takich dla starszych Orsay,Mango itepe itepe - do tego fruzura i mam efekt :13 latka wyglądajaca na 25 lat ...nieprawdopodobne,ale prawidziwe

Ni emam pojęcia jak można pomylić 13-latkę z 25-latką. Chyba trzeba bardzo chcieć.

no wiesz brum polański nie miał problemu z nierozpoznaniem:P

no z ta roznica moze ktos przesadzil...ale trzynastki niektore wygladaja conajmniej na 18!

Gość kocham BLE BLE :)
ja nie przesadzam ! oglądałam jakiś blog o modzie ulicznej ...były tam dwie małolaty ... 13 i 15 lat , ta młodsza wyglądała na 22-25 lat :o ubrana jak stara kurtyzana , do tego tona gipsu na twarzy. nie wiem w jakim wy swiecie zyjecie :o

Hej ike. Sądzę, że Polański to on akurat z premedytacją szukał skutecznie 13-latek.

Gość ghjhfjfyjfiyfyiutgoyiho;p
ja mam 29 , 2 dzieci a wyglądam na 24, hehe

ja raczej tez nie wygladam na stara... Ale te mlode 14-15 niektore wygladaja starzej od mnie :)

im młodsza dziewczyna tym bardziej ma ochotę by wyglądać dorośle i najczęściej używa makijażu nieumiejętnie. eksperymentuje i w zasadzie przesadza i z kolorem podkładu, odcieniem kredki itp. to samo tyczy się strojów. kobietki po 20-tce zazwyczaj maja już wyrobiony gust, wiedzą że makijaż powinien podkreślać urodę a nie tworzyć maskę na twarzy no i wiedzą jak należy się ubierać. dużo też zależy od genów - wiek biologiczny nie równa się zawsze temu co wpisane jest w metryce. osoby z sucha cerą nie dbające o nią odpowiednio szybciej będą mieć zmarszczki.wiadomo dużo zależy też od diety i stylu życia itd. mnie zawsze śmieszą wytapetowane do granic możliwości małolaty, ale wiele osób potrzebuje dużo czasu by nauczyć się podkreślać zalety swojej urody i sylwetki, gdy jest się młodszym ciężko stwierdzić co jest eleganckie a co tandetne. szkoda tylko że 13-latki na siłę chcą wyglądać na 25-tki - za 10-15lat będą przecież robiły wszystko by zatrzymać czas. a ta świeżość i promienność urody już nie wróci. ogólnie dziewczyny szybciej teraz dojrzewają psychicznie, są bardziej świadome, maja większy dostęp do informacji wiec też szybciej chcą przekroczyć magiczne bramy świata dorosłych

Gość gość
fajki i alkohol dodają lat

Gość gość
Albo tez 20-paro latki mają dziecinne twarze