Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z Warszawy

Zapraszam singli 22-32 :)

Polecane posty

Czesc.Ja tez jestem sama,mam 25 lat mieszkam w Rudzie Slaskiej.Bardzo chcialabym kogos poznac.Jak narazie mam pecha spotykam fajnych ale zajetych facetow:(.Moze cos sie zmieni?

Gość alvaroooooo
ale wy jestescie nienorlmalne ..ja pierdziele

Gość trocinyzkrajzegi
brzydkie pewnie wyposzczone i jeszcze cos z glowa maja nie tak dlatego nikt z nimi nie jest!!!!!!! kto by z takimi wytrzymala

HAHAHA, tak właśnie dlatego :)

Gość cezar300
a tak w ogóle o 16:00 idę prezent z księgarni odebrać , musze ją przeczytać , skoro napisalas , ze jest taka dobra ;)

hmmm :) Moze aż tak dobra to :) hmm nie :) Ale polecam :) Hmmm... myślę ze na pewno jest dobra dla osób... które nie są na tym etapie rozwoju co Ty :) albo inaczej... które... troszkę inaczej odbierają świat... które nie widzą wyjścia z danych sytuacji.. widzą go w ciemniejszych barwach... Ale... ciekawa jestem Twoich refleksji :)

zrób casting jak w idolu tylko na "mężczyznę życia" - zgłoś się do TVN oni tam wszystko dla komercji zrobią! :-) Kuwa tylko ja chyba nawet kwalifikacji wstępnych nie przejde... :-(

Nie oglądam TVN :) Pozdrawiam

to dobrze! ja tego wojewódzkiego nie trawie i tańce z gwizdami... co za syf! Pozdrawiam!

Gość leave the day behind
Warszawianko, co lubisz robić ? Jak lubisz spędzać czas ?

Gość cezar300
Dzisiaj nie dam rady przeczytać , chociaż widzę , że ona raczej skromnie jest napisana jeżeli chodzi o obszerność :) Chociaż może mieć dużą zawartość ;) coś mi się wydaje , że to jest coś w stylu "sekretu"... czytałaś tą książke może ?

hmmm kojarzę nazwę... ale nie pamiętam :) Możliwe że tak :) Wiele książek czytałam :) To prawda to nie jest jakaś :) obszerna literatura, ale kilka dni temu wpadła mi do rąk, i miałam refleksje... wiec ją poleciłam.. Wiesz co? Czuje... ze stało się coś nieodwracalnego... ze straciłam pewną osobę... obawiam się ze nie odwracalnie...

Gość cezar300
Możesz podać jakieś szczegóły ? co to za osoba ? dlaczego ją straciłaś i dlaczego myślisz , że nieodwracalnie ?

... tak wiec?

Gość cezar300
Owszem , wypowiadałem się.. parę z tych wpisów należy do mnie. Nie zamierzam się z tym kryć. Które z nich są moje , możesz sama wydedukować... I w jakim celu je napisałem , też się możesz domyśleć,albo raczej próbować.

wiec... hmmm czuje ze troszkę ciężko mi o tym mówić... ale chodzi o bardzo bliską koleżankę... w sumie... przyjaciółkę... Ale wiesz... ja sama do końca nie wiem co się stało... i mam wrażenie ze dopiero teraz zaczyna to do mnie docierać...

Gość cezar300
Dalej nie rozumiem.. Jeżeli jest Ci ciężko , to nie musisz sie przecież zmuszać... Nic nie musisz..

wracając do topiku w którym sie wypowiadałeś... chyba nie chce się niczego domyślać... teksy są wszystkie podobne... i chyba nie mam ochoty ich segregować... Uciekam do domku :) Milego wieczoru

wiem , ze nie muszę nic...

Gość cezar300
I jeszcze jedno , po przeczytaniu paru stron tej książki mam do Ciebie prośbę... Obejrzyj film "peaceful warrior" Jak chcesz o tym pogadać , napisz na maila , bo dziwnie się tutaj czuję... jestem na kafeterii od niedawna .. nie cały miesiąc.. nie bez powodu zresztą, a na pewno nie dlatego , że nie mam co robić i czym się zajmować w swoim życiu .. Zamierzam niedługo stąd uciekać , bo po głębszej analizie , przebywanie tutaj jest bezproduktywne ;) A i nie smutaj się pszczoło , dobrze będzie :))

przepraszam.... ale... po tym wątku... o który Cie zapytałam... nie wiem co myśleć... nie bez powodu... no ok... ale tak czy inaczej... Dzisiaj juz chyba tu nie zajrze... muszę sie oderwac od komputera, i chyba wybiorę jakiś basen, saunę... i tego typu atrakcje... Jak już to wieczorem.. Dziwnie sie czuje.... bo... już zdążyłam stworzyć nieco inna wizje Twojej osoby...

Gość cezar300
Zrobisz jak zechcesz. Nie jestem z tych , którzy próbują kogokolwiek do czegokolwiek przekonywać. Nie czuję się w żaden sposób winny , dlatego nie będę się tłumaczył z tego , co znajduję sie w tym topicu. Tak jak napisałem , nie znoszę autoprezentacji. Nawet jeżeli już nie będziemy mieli okazji w jakikolwiek sposób porozmawiać , cieszę się , ze mogłem Cię tu spotkać , gdyż według mnie wyróżniasz się spośród tutaj obecnych. Ja znikam z tego tematu :) Miłego wieczoru , powodzenia ;)

Poznałam tu kogoś... fajnego...ale znajomość się zakończyła... i tak jakoś dziwnie od jakiegoś czasu czuję pustkę :) więc chętnie poznam kogoś z kimś będę mogła porozmawiać tym i o tamtym :)

Gość arcymistrz
Szkoda,ze z Warszawy...Tez tam kogos poznałem i sie urwało

A dlaczego się urwało?

Nie sądziłam, że kiedykolwiek tu wrócę... nie myślałam... ale :) cóż jestem...jeszcze tylko nie wiem po co...

Gość arcymistrz
Panna była zamotana i nie mogła tego przejsc mimo mojej pomocy