Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z Warszawy

Zapraszam singli 22-32 :)

Polecane posty

Co znaczy zamotana?

Gość arcymistrz
problem z przeszłoscia,głowa,psycha czyli obciazenia zamiast terazniejszosci i patrzernia w przyszlosc.Kobiety tak maja,ze sobie rózne rzeczy wkrecaja a mnie to meczy,jesli jest niereformowalne

Spoko :) wiesz... ja sobie zdalam sprawe ze tez mam problemik z kilkoma rzeczami :) wiec nie wypowiadam sie i nie oceniam... Pozatym...kazdy moze miec problemy... a to Cy my zechcemy kokochac...zrozumiec... i pracowac nad pewnymi sprawami, sytuacjami i problemami...to juz jest inna sprawa :) Na pewno nikogo nie mozna do niczego zmuszac :) Czasem to sie jednak dzieje mimo naszej woli...robimy rozne glupie rzeczy...ktorych nie da sie cofnac... poniej ich zalujemy :) no ale coz! stalo sie... i tyle... podobno we wszechswiecie :) jest mnostwo fajnych i wartych uwagi osob :)

Gość arcymistrz
dla mnie sprawa jest jasna.Jesli sie nie mozesz uporać ze sobą i przeszłością, to nie zaczynaj znajomości z perspektywą lub nie obarczaj kogoś swoimi problemami a juz gwałtem jest,jesli ktoś chce ci pomóc a ty zapętlasz sie nadal

tak jak napisałam...nie oceniam.... nic nie oceniam....

Gość arcymistrz
to nie jest kwestia oceniania tylko zdrowego podejścia i sterowania emocjami,bo to część inteligencji emocjonalnej,która jest podstawą do budowania relacji z innymi i związku

to ja chyba nie mam zdrowego podejścia...a z emocjami...tez mam problem... m. in. dlatego nie oceniam...

:)

Gość arcymistrz
ocena sytuacji jest często wskazana.Interesujące życie prowadzisz i szkoda,że jednak ucieka ci coś istotnego między palcami:(

Gość arcymistrz
Może po prostu nie dokonujesz odpowiednich wyborów facetów oprócz tego,że masz sowje słabości?

Nie czuje żeby mi życie uciekało między palcami :) Z tymi wyborami...to najprawdopodobniej nigdy nie byly i nie bedą odpowiednie... bo zawsze kierowałam sie sercem...

Gość arcymistrz
nie pisze,ze zycie ucieka ale cos istotnego...Kierowanie sie sercem w połaczeniu z rozumem jest bingo

niechce nic planowac.... i niczego szukac... od wczoraj...zaczynam żyć troszke inaczej :)

Gość arcymistrz
plany warto miec ale i umiec je modyfikowac...poszukiwania to czesc rozwoju ale nic na sile.Wystarczy sie dobrze rozgladac i nie unikac a wrecz wykorzystywac okazje i sytuacje,bo one sie nie powtarzaja a potem nie masz poczucia straconych szans:)

zapewne tak też i jest... tylko ... teraz na razie... nie chce nikogo :) wiem ze temat robi innne wrazenie :) No ale byl pisany prawie 5 m temu :) jak narazie nieco sie pogubilam we wlasnej główce i musze sama dojść do równowagi :)

Gość arcymistrz
Sama mozesz nie dac rady...Stąd też jesteś między innymi na kafe.Trzeba kogoś kto jest bezstronny i w miarę obiektywnie podejdzie do Twojej osoby udzielając sensownych odpowiedzi i rad.Niestety to tylko na podstawie Twoich wpisów a nie rozmowy na zywo.Oczywiście takie konkrety są mozliwe na priv mailu albo gg.bo nie ma sensu az tak obnażać się na forum

Nie mam zamiaru obnażać sie nigdzie...ani tu ani na zadnych komunikatorach :) Czy na zywo... zostawiam wszystko dla siebie i nie dam sie zranic!

Gość arcymistrz
spokojnie...Przecież nikt Ci nie każe ani nie rani.Nie wszyscy są tacy.Masz złe doświadczenia ale nie rozciągaj tego na całą ludzkość:(

Nie wiesz jakie mam doświadczenia i czy w ogóle jakiekolwiek... Nie chce być nie miła... poprostu ja nie szukam rad...jak bede takich potrzebować pojde do osoby kompetentnej :) Chcialam tutaj poprostu popisac... nie zwierzac sie... nie marudzic... nie narzekac... chcialam poprostu zwyczajnie rozmawiac...

a wychodzisz gdzieś czasem, w sensie klub, dyskoteka? lubisz tańczyć?

Gość arcymistrz
chyba zwyczajnie popisać bo rozmowa inaczej mi się kojarzy:) Nie spełniam widzę warunków do takiego pisania więc życzę sympatyczniejszego "rozmówcy"

No i po co się od razu obrażać :) Nie istotne... miłego...

Bardzo lubie tańczyć... i chodze na kurs na 2 kursy :) co prawda 2 razy w tyg :) na kazdy bo zdrowko mi troszke obecnie szwankuje :) Ale jak tylko odzyskam witalność zacznę chodzić czesciej :) Nie przepadam za klubami :)

Gość arcymistrz
Mylisz różnice w podejściu od obrażania. Źle oceniłaś:)

Może i źle, nie ma ludzi nie omylnych :) Oczywiście ze byłam w klubie :) Ale już z tego wyrosłam... :) i wole inną rozrywkę :)

Arcymistrzu :) wracaj :)

Gość arcymistrz
wiesz już,że bardziej wolę na priv a nie na kafe:)

przed kim się kryjesz :)