Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejejejeje

Nie będę miał kobiety ,bo mnie na nią nie stać....

Polecane posty

Gość ojejejejeje

wyjscie do restauracji ? odpada do kina nie chodze nawet sam - te kilkanascie zlotych to jednak sporo wynajmuje pokoik, i gdzie bym sie mial z nia spotykac? samochodu tez nie mam co moge jakiejs zaproponowac? spacer po parku ? pierwsze wrazenie sie liczy najbardziej, a z pustymi kieszeniami moge poderwac pijaczke :0

ZDż ale lachonarium :P mam nadzieje że ty to nie ta z tym kieliszkiem :P ? najfajniejsza to ta 1 z lewej i ta w białym :D

no pamiętam :p zgrywam sie tylko :P i cię sprawdzam ... ładna jesteś i tyle :D

ZDZ spoko;) ja oceniam tylko stan faktyczny :) zastanawia mnie tylko jedno czemu masz taki nick ? :D co do tematu to pijaczki też kobiety :P

Gość ojejejejeje
Pijaczke łatwo wyrwac.... pojdziesz z nia na papierosa albo wodke na dworcu i juz masz sex

Gość bo jestes odmóżdżona

Gość ojejejejeje
dziele się z wami moją wiedzą :classic_cool:

Na poderwanie pijaczki raczej bym nie liczyła. Bo pewnie na flaszkę dla niej (zamiast bukietu kwiatów) też nie masz :o

Gość ojejejejeje
na to akurat mam ... jak was czytam to w dzisiejszych czasach trzeba miec minimum 100 tys na koncie 😠

Gość ojejejejeje
nie brzydka tylko zaniedbana !!! Wy kobiety ciagle to powtarzacie --- nie ma brzydkich kobiet...sa tylko zaniedbane... coz za hipokryzja :D

Gość Dziewczyna z Warszawy
hmmm czyli szukasz dziewczyny dla seksu? chodzi ci o wyrwanie poprostu? Wiesz... znam mnostwo biednych osob, ktore maja tak swietną osobowosc, ze nie maja problemow ze znalezieniem dziewczyny mimo pustej kieszeni :)

Gość ojejejejeje
hm nie znam nikogo z taka kasą :P ale powiedz szczerze - trudno zabłysnąc przed kims zarabiajac 1800 zl ,z czego 800 idzie na mieszkanie i opłaty...

"ale powiedz szczerze - trudno zabłysnąc przed kims zarabiajac 1800 zl ,z czego 800 idzie na mieszkanie i opłaty..." Jeśli o mnie chodzi - już zabłysnąłeś, bo chciałbym wydawać na mieszkanie i opłaty 800 :) Ale chyba nie o to Ci chodziło? :P Mierzysz swoją wartość stanem konta. Jeśli niczego więcej sobą nie reprezentujesz to faktycznie ciężko będzie zabłysnąć.

Gość ojejejejeje
gdyby to było takie proste to bym tu nie siedział :P na dyskotece i w klubach zadnej nie poznam .... do klubu trzeba sie lansersko wystroić , na dyskoteke nie ...ale w obu tych miejscach mam wieeelka szanse trafic na dupodajke ( a tego nie szukam - jak ktos wspomnial) albo pieprzona materialistke spotykalem sie tez z neta, i chyba mam pecha bo trafiam na snobki ...sory ale chodzenie codziennie do kawiarni gdzie ciastko kawa i cos tam to koszt 100 zl jest nie dla mne :D

Gość ojejejejeje
wydaję tak malo ,bo wynajmuje pokoj u staruszki w domu jednorodzinnym :P

Gość same brzydkie
"ojejejejeje wydaję tak malo ,bo wynajmuje pokoj u staruszki w domu jednorodzinnym" i chciałbyś się seksić w takich warunkach