Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellali

Rozmowa o staż

Polecane posty

Gość ellali

Wybieram się dzisiaj na rozmowę dot. stażu. Jest to w ogóle moja pierwsza taka rozmowa i chciałabym się dowiedzieć, jak to mniej więcej wygląda. O co mogą zapytać? Ile średnio jest kandydatów na takie stanowisko? Jakie macie doświadczenia w związku z takimi rozmowami... Z góry dziękuję za odp. :D

Gość klops smazony
Olej staż będziesz robić jak niewolnik za nędzne pieniądze.

Gość ooofffkkksss
Ubierz się seksownie.

Oczywiście, że staż Ci się przyda, szczególnie jak nie masz wykształcenia. Beda pytać o Ciebie - masz powiedzieć kilka słów o sobie, potem dlaczego ubiegasz się o to stanowisko i dlaczego to Ciebie powinni wybrać. To takie standardowe pytania ;)

Gość ellali
Przyszłam [szczęśliwa, że w ogóle to znalazłam. Dostałam z up zły adres... Niezły początek :/] i okazało się, że oferta jest nieaktualna. Rozmowy prowadzone były od 10 do 12, w tym ja miałam stawić się na 12. Nie było faceta nawet... Dostałam podbitą kartkę i mam po raz enty iść do urzędu :/

Gość Tomaszekk
Nie idź do urzędu. W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z twoim wykształceniem.

Gość ellali
Masz ty racje, człowieku :D Dla ludzi ze średnim wykształceniem ni ma :P

Witajcie, kontynuuje wątek. Ja również idę jutro na rozmowę o staż. Nie mam kompletnie pojęcia o co mogą pytać tym bardziej że szukają do kancelarii komorniczej. Może ktoś pracuje u komornika, lub był na stażu. Wszelka pomoc doceniona.

Gość 9hjyt
to u was up mają pieniądze na staże? u mnie przyjmowanie wniosków jest zawieszone z powodu braku środów. W ogóle w tym roku up mają chyba z 60% tego co w zeszłym....

Gość to praca biurowa,
więc myśle, że nie będą niczego szczególnego wymagać

Nie maja, tak gadają. Ale przecież jak jest zapotrzebowanie to jednak jakoś kasa się znajduje. Wiesz coś na mój problem?

Gość gość
Ja idę niedługo na rozmowę do koncernu farmaceutycznego, i zastanawiam się czy nie będą chcieli zweryfikować mojej wiedzy.. Spotkaliście się z tym?

Gość gość
a jaką to trzeba mieć wiedzę do wciskania ludziom leków? chyba tylko cwaniactwo się liczy i komunikatywność

Gość gość
Do wciskania leków owszem, ale do ich tworzenia raczej cwaniactwo nie wystarczy.. W koncernie nie pracują sami przedstawiciele..

Gość gość
co sądzicie o takich klapkach chce kupic dla meza www.allegro.pl/klapki-japonki-puma-okazja-i4523851707.html