Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana housewive

Czy są ulgi na PKP jeśli nie jestem studentką ?

Polecane posty

mam 22 lata... nie mam legitymacji studenckiej ... Czy Intercity i Tlk mają ulge taka jak koleje mazowieckie ? tzn bilet do 26 lat na podstawie dowodu ? ;)

Gość jhfghgf
tak w tlk na pewno jest zniżka 26% dla osób poniżej 26roku życia :) wystarczy mieć dowód osobisty

Gość hbvkjl mv.,d
a od czego masz informacje na dworcach PKP ?

dziekuje ;)

do dworca mam za daleko zeby tylko o jedna rzecz sie zapyttac :)

tam jest niezrozumiale napisane :P i nadal nie wiem czy na TLK tez jest taka ulga?

nic mi sie nie nalezy :(

Ja jeżdżę na zniżę do 26 roku życia :) Intercity, InterRegio i TLK. Zawsze jakaś oszczędność ;) A jak ktoś chce taniej to na gapę :) Tylko potem trzeba się nabiegać, żeby kanarowi zwiać albo w kiblu siedzieć :P

Gość co wy pierdolicie
NIE MA zadnych znizek do 26 roku zycia jesli sie nie studiuje

Gość ale trujecie
co ty pierdolisz???? jest znizka MAX-26 , na podstawie dowodu osobistego.... na stronie intercity.pl poczytaj a potem sie odzywaj

Gość ale macie problem
:D

Gość ale trujecie
cipy piepszone ;:D

Gość lkkllk
To wcale nie jest takie proste a te znizki sa przydatne - ja np. jestem studentem, ale odkleil mi sie hologram w legitymacji(juz drugi, choc wczesniejszy byl przynajmniej nie wazny) i podejrzewam, ze mimo sprawnego chip-u to znizek mi nie przydziela(a informacji o tym na stronie brak). A dziekanat na mojej stacjonarnej(czytaj dziennej) uczelni w soboty, niedziele i... czwartki studentow nie obsluguje :-(...

Gość lkkllk
oczywiscie mialo byc niewazny, bo myslalem o niezbyt wazny :-D

Gość NOVARadom
NOVA Centrum Edukacyjne w Radomiu Zaprasza do ZAPISÓW. Rekrutacja na Semestry Jesienne jeszcze trwa. Nie zwlekaj dołącz do grupy i rozpocznij naukę. Otrzymasz legitymację uprawniająca do zniżek oraz zaświadczenie o uczęszczaniu do szkoły uprawniają ce do uzyskanie renty ZUS Zapisy Trwają ! www.nova.edu.pl

Gość gość
ZGARNIJ zniżki w komunikacji miejskiej, PKP, PKS, KINO, BAR, BASEN itp ! Zapisz się do naszej szkoły a otrzymasz legitymację lub potrzebne zaświadczenia do ZUS-u, MOP-su, zakładu pracy. Z nami same korzyści ! Rabaty u partnerów handlowych, zajęcia w centrum, własne pracownie, wykwalifikowana kadra! Ciekawe zajęcia i odpowiednie podejście do słuchacza! Co najważniejsze – BARDZO WYSOKA ZDAWALNOŚĆ EGZAMINÓW! Zacznij naukę już dziś! Zapraszamy do sekretariatu NOVA Centrum Edukacyjne przy ul.Dworcowej 39/1, czynnego od poniedziałku do piątku, w godzinach 10:00 - 18:00. Kontakt możliwy także pod nr telefonu - 883070678, 683070678, lub za pośrednictwem naszej strony internetowej - www.nova.edu.pl Czekamy właśnie na Ciebie!