Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perfumaa

mam manie na punkcie perfum....

Polecane posty

ciagle jakies kupuje, ciagle spodoba mi sie cos nowego, nudzi mi sie zapach jak uzywam wkolko tego samego wiec co chwile musze zmieniac, mam ich juz tyle ze hohoho. i ciagle kupuje nowe :O

Gość ja np ma obsesję
na punkcie tygrysów bengalskich.

Gość ja tez mam na
punkcie perfum :P siostra mi ostatnio ukradla 2 buteleczki:(

na punkcie perfum mam fiola kompletnego :) i na szczescie dostep do markowych perfum wszystkie 100 mililitrow w jednej cenie 150 i do tego takie jakie sie chce typu lempicka versace dior armani kenzo :)

Gość ja mam na punkcie
kremów do twarzy ciągle kupuje nowe, mam ich pełno a potem je wyrzucam, bo sie przeterminują

Gość perfumkaa
o widze ze jednak nie jestem sama ;] ja czesto zamawiam podroby z fm bo jednak szkoda mi troche kasy ale mam ich duuuzo, co jakas impreza to kazdy mi podbiera jakis zapach

Gość Kaja chrzestna Lilianki
ja mam na punkcie majtek staników i skarpetek. mam tego kilka szafek. zawsze kupuje więcej, zeby miec nowych kilka par tak na wszelki wypadek. teraz mam w szafce 10par nowych bialych skarpetek takich damskich stopek, 7sztuk nieuzywanych majtek i chyba z 12 staników a chodze tylko w kilku ulubionych

Gość Ja mam obsesje na punkcie
bizuterii. Przy czym wcale nie jest to dobre, bo nie zwyklam chadzac obwieszona nia jak choinka, a mam cala szafe. A ostatnio niestety przesadzam, bo moje wydatki na bizuterie siegaja 1000zl miesiecznie :o Zazwyczaj nie kupuje drogich przedmiotow, nad butami jesiennymi za 300zl sie 4x zastanowie. A bizuteria... :(

ja mam podklad za 10 zl tusz za jakies 12 puder za max 20 ale perfumy to moje uzaleznuienie polki w lazience sie uginaja szafa nie domyka maz pieni sie o kazda buteleczke no bo niby taniej ale jak ja co miesiac zamawiam 4 i wiecej flaszek?? masakra po prostu :(

niee takich ja nie kupilam a czy ma nie wiem ja zreszta za versace nie przepadam faworyci to Armani Issey Miyake Givenchy Lempicka Lauren

Gość antyćwok
ja wręcz przeciwnie, od lat używam tych samych perfum. za to notorycznie wydaję pieniądze na buty. w ciągu tygodnia kupiłam już 4 pary kozaków, a zima dopiero przede mną ;p

te same ??? kilka lat??? nie ma szans wracam co jakis czas do aqua di gio armaniego moje pierwsze prawdziwe perfumy niestety calkowicie ja podobno wycofuja z rynku albo juz wycofali :(

a ja co kilka miesiecy kupuje sobie 2 flakony perfum z avonu i to mi wystarcza... Co prawda inne zapachy, ale nie potrzebuje wiecej.. Nie mam zadnej mani, moim bzikiem w głowie są włosy i gdy zobacze cm odrostu to biegne do fryzjera:)

ja sie ciesze ze mam w miare tanio dostep do tych perfum bo gdyby nir to to grrrr zostawialabym wszystkire wyplaty w perfumerii :D a jak sie bierze wiecej flakonow to jest jeszcze upust :) wlosy usilnie staram sie wrocic do naturalnego koloru a mam zdrowe mocne to fryzjer odpada buty max 200 zaplace raz na rok ;) zreszta jak sie pochodzi poszuka to kupi super butki za grosze przyslowiowe makijaz i te sprawy cienie euphora lepsze od diorow cilinique itp podklad aa oceanic tusz maybelline bronzer rimmel bizuteria od lat ta sama 2 pierscionki plus obraczka plus lancuszek ciuchy ostatnio odkrylam w moim zascianku 2 super lumpexy gdzie nie chwalac sie nabylam oryginalne spodnie benettona nowe zupelnie za 12 zl podobnie sweterek 10 tez benettona rowniez nowy :) poszukac zawsze mozna rozejrzec sie nieraz w malutkich lumpeksikach sa super fatalaszki za przystepna cene :) i wyjatkowo oryginalne :)

Gość Dalmatynczyk_owa
Ja rowniez swirgnieta na punkcie perfum :D Kupuje tylko orginaly bo tu gdzie mieszkam moge sobie na nie pozwolic ;)sa w miare tanie :D. Do moich najukochanszych naleza: Alien by Thierry Mugler, Hugo Boss Intense, Euphoria by Calvin Klein and DKNY Red Delicious. Czesto mam tak, ze jakis zapach mi sie podoba w sklepie a w domu juz nie :(. Do takich perfum nalezy Burberry Brit. Nosz cholera w domu juz mi ten zapach nie lezy :(

Gość perfmaa
tez czesto mam tak ze kupie jakiejs a w domu jednak mi sie nie podobaja i leza nie uzywane...

ja bardzo lubie dolce&gabbana light blue ale oryginal bo np te z fm mi calkiem inaczej pachna, naomi campbell at night, paris hilton z fm , noa cacarel i wiele innych :P

cacharel amour amour czerwone armani wszystkie lempicka wszystkie givenchy faworyt organza burberry brit issey miyake l eau de issey miyakce cudo davidoff kenzo jungle tiger elephant zebra moglabym tak w kolko wymieniac a ni i paco rabenne black xs rewelka na zime podobnie jak brit

Też uwielbiam perfumy i bardzo często zaopatruje się w nowe flakoniki. A kupuję tylko te oryginalne zapachy. Na szczęście nie tracę na to fortuny, bo znalazłam sklep internetowy perfumytaniej.pl. który ma świetne ceny:)

Gość a czy zna ktoś COVER
mam okazję kupić okazyjnie ale nie wiem czy fajny

Gość a czy zna ktoś COVER
Cover Sarah Jessica Parker oczywiście

Gość bidna mama 2323233
co wy sie kurwa kapiecie wtych perfumach czy co/ a ja nie mam na wczasy do tunezji!!! mozecie mnie wspomoc?

angel ou demon givenchy cudo :) ja preferuje ciezsze slodkie zapachy no i swiezszy carolina herrera 212 sexy bossski :)

choparda wish oraz wish pink to poezaj wish jest podobny do angel ou demon i do angel :)

ja namiętnie kolekcjonuje tuszę do rzęs, ale ten plus, że wszystkie zużywam do końca. Zapachy szybko mi się nudzą. Mam tak od dziecka, że psikną się czymś kilka razy, a potem ten zapach nudzi mi się i powoduje mdłości, dlatego z ceną perfum nie przesadzam:-P

a ja nie mam zadnej manii. nic z takich rzeczy kosmetycznych. kupuje to co musze i zawsze zuzywam do konca. ale mam za to fioła na punkcie książek. jak wchodze do ksiegarni to mam ochote pol sklepu wykupic ;d lubie ksiegarnie,biblioteki,lubie kupowac ksiazki,czytac i patrzec jak ladnie potem na polce stoja, i chcialabym miec kiedys w domu taka wlasna mini biblioteke;d