Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka 18 latka

18letni syn uprawia seks!!!

Polecane posty

Gość dagdgaaga
Daruj sobie, ja mam prawie 30 lat i wciąż jestem dziewicą. Nie sprowadziłam bachora rodzicom do chałupy. A skoro oni go wychowali to mają prawo do obaw że będą wychowywali prawnuka.

''ale hipokryzja baby tutaj piszące potraciły dziewictwa z jakimiś fagasami w wieku 17 lat a 18latka krytykują'' -sory, ale ja tutaj pisalam nie zaliczam sie do tej grupy jaka opisalas w cytacie powyzej.

''hardxxx dlaczego glupoty ?? bo nie jest tak latwo w doroslym zyciu jak jej sie wydaje zeby kupic dom/mieszkanie czesto trzeba wiele lat pracowac a nieraz nawet cale zycie, jak sie mieszka u kogos to trzeba sie ustosunkowac do jego decyzji '' -naprawde wiele lat ?? no co ty powiesz... i dlatego ze wiele lat trzeba pracowac na wlasny dom to trzeba sie do tego czasu meczyc ze zrzedami takimi jak ojciec autorki ??? jakby kazdy tak myslal to wyprowadzalby sie z domu dopiero po 50-tce ;/ mimo ze jest ciezko, to lepiej brac kredyty czy dawac kase na wynajem ale mieszac w spokoju we wlasnych 4 scianach.

Gość niech się dziadek cieszy że
wnuczek nie jest gejem :)

Gość eskpert od wszystkiego
mysle ze powinni sobie sie poru**ac. W koncu nie powinno sie ich ograniczac w koncu syn dorosly a jak jego dziewczyna tez albo ma siedemnasice lat to nie widze przeciwnosci