Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafal_1986

poza łóżkiem

Polecane posty

Gość Sexi gosposia 86
Auto,podłoga, blat kuchenny,krzaczki nad jeziorkiem, stołek na siłowni (ten, na którym sie leży jak sie podnosi ciezary:P )

Gość ooofffkkksss
na śniegu jak było minus 35 stopni

fajnie. Moja dziewczyna zdecydowanie preferuje łóżko i łazienkę i jakoś nie daje się namówić na to, żeby to zrobić gdzie indziej.

Gość kapustka86745
ja robilam to nawet w szpitalu :D na opuszczonym pięterku hehehe xD na lonie natury duzo razy a tak to w domu przerobilismy z moim wszystkie miejsca, na imprezie nam sie zdarzalo w domu znajomych :) chciala bym sprobowac na opuszczonym parkingu noca, i w przebieralnie w ruchliwym sklepie o :P :D

auto, lono natury, na stole, na podlodze, we wszystkich chyba mozliwych miejscach w domu, w morzu czarnym, w drugim pokoju podczas imprezy

jak Twoja dziewczyna nie jest chetna na inne miejsca to ja zachec - nie planuj wczesniej - tylko jak gdzies jestescie to ja nakrec, ze nie bedzie mogla sie powtrzymac i to zrobcie ale moze ona jest typem, ktory nie kreca dziwne miejsca i nie nalezy naciskac

Gość Sexi gosposia 86
Nie przejmuj sie Rafal. Sprobuj dobrac sie do niej jak np bedzie cos gotowala. Mysle, ze ona zostala tak wychowana i sie wstydzi poza lozkiem. Wiekszosc dziewczyn pragnie zmiany, zaskoczenia. Ja swojemu chlopakowi sama zaproponowalam zmiane miejsca. Nawet powiedzialam mu: lodzika tez Ci zrobie inaczej. Siadaj na fotelu szefa a ja ukleklam przed nim:D

u nas to jest spontan. raczej takich rzeczy nie planujemy. chociaz czasem mam ochote np na stole to mu to mowie, a moj maz raczej nigdy nie ma nic przeciwko

Gość Sexi gosposia 86
I tak, i nie:) Moj chlopak pracuje w domu, wiec wykorzystalam moment, w ktorym siedzial w swoim fotelu i zabralam sie do rzeczy:D

Gość Sexi gosposia 86
Jesli to bylo pytanie do mnie, to oboje mamy po 24 lata.

madz: ostatnio rozmawiałem właśnie z koleżanką w Twoim wieku i ona mi opowiedziała o akcji jaką zrobiła w samochodzie ze swoim facetem. Nudziło się jej, więc żeby podgrzać atmosferę zaczęła stopą głaskać go po po liczku, a potem kazała mu całować sobie stopy. I to było w czasie jazdy.

w czasie jazdy tez rozne rzeczy robilam;) jak moj maz prowadzil. zawsze mozna gdzies skrecic i sie zatrzymac

Gość nimfomanka amatorka
O ja bardzo lubię sex poza łóżkiem i w ogóle poza mieszkaniem :) ... Oczywiście samochód (podczas jazdy, na parkingu w aucie, na masce), basen (jacuzzi), boisko, winda, przymierzalnia w sklepie, plaża, łódka, jakieś kluby, park itd :)

nie rozumiem, co Cie dziwi? czy to, ze moze to spowodowac wypadek - to zalezy od kierowcy i zawsze mozna zwolnic. czy to, ze ktos to moze zobaczyc - i co z tego. troche adrenalinki nikomu jeszcze nei zaszkodzila, a w tych srawach jeszcze dodaje 'uroku'

Gość achtunk achtunk
Rafał zwala pod wasze wypowiedzi :classic_cool:

w samochodzie masz rozkladane siedzenia, mozna je przesunac, oparcie rozlozyc - nie trzeba siedziec sztywno, mozna nawet noga dotnac dachu :) pod warunkiem, ze sie nie prowadzi