Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kali21

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Kochałam sie z moim chłopakiem z uzyciem prezerwatywy, nie skończył we mnie. Mam 21 lat, od ponad roku mam bardzo regularny okres co do dnia a teraz spóźnie mi sie o tydzień. Czy moge być w ciaży jeśli nie skończył we mnie? Kiedy powinnam zrobic test żeby był wiarygodny oraz kiedy najlepiej udać się do lekarza żeby wiedzieć na 100%? Pomocy:(

Gość dewfrtgyui
Jak sie spóźnia to zrób test i po problemie. My wróżeniem sie nie zajmujemy

Gość skad to znaam
test sie robi okolo po 2 tygodniach albo po tygodniu...jezeli prezerwatywy dobrej firmy to nie jestes w ciazy raczej...a okres jak okres sie spoznia.mi sie spoznia czasami nawet do 4 miesiecy a w ciazy nie jestem....

Mi okres przesuwa sie przez stres, zmiane stylu życia, np. jakaś dieta, infekcje, przeziębienia. Kochaliście się w prezerwatywie, nie skończył w Tobie. Oczywiście jest prawdopodobieństwo ciązy ale nie stresuj sie. Boli Cie brzuch tak jak na okres?

Gość łłłoooo matkooooo
Boze, przeciez napisala,ze użyli prezerwatywy i nier skonczyl w niej. o jakiej ciazy mowimy? szansa 1/10000000

czemu tak często dziewczyny piszą tego typu teksty???? a niby jak miała w tą ciąże zajść :/ przez buziaki czy jak bo nie rozumiem skoro w prezerwatywie i do tego koleś nie skończył to szanska jest 1:1000000 jeśli nie mniejsza :D:D:D

Gość o jej
to byl twoj pierwszy raz?bo wszystko na to wskazuje

Nivea77 nie boli mnie brzuch wogóle... nie mam żadnych objawów przed miesiączkowych. Tak mam 21 lat. Chce sie poradzić bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, od ponad roku mam bardzo regularny okres co do dnia.

o jej Nie był to mój pierwszy raz, współżyje juz od 3 lat i mam pierwszy raz taką sytuację że spóźnie mi się okres

Ne martw się, jest naprawde bardzo małe prawdopodobieństwo. Jeżeli bardzo się denerwujesz to zrób test, tak dla spokojności. Przestaniesz się stresować i napewno wszystko wróci do normy.

Gość patisskaa
od ponad roku ...a wczesniej Ci sie spoznial???

Nie, wcześniej mi sie nie spóźniał... od ponad roku mam regularny a przedtem to tylko kwestia dni była...

Gość a ja napisze krotko
prezerwatywa nie skonczyl w tobie CIAZA NIEMOZLIWA :) nie denerwuj sie bo dopiero sie przedluzy:D

Gość a ja napisze krotko
chcialam dodac ze ja 5 lat mialam regularne cykle nie tylko co do dnia ale rowniez i godziny :D a raz przyszedl 9 dni pozniej wiec to ze rok mialas regularne nie oznacza ze akurat teraz w tym miesiacu tak bedzie ciaza u ciebie jest wykluczona :)