Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiemCOJEstTttGranEEE

Seks z bylym

Polecane posty

Jakie macie zdanie na temat seks z byłym facetem ? jak odbiera to kobieta a jak mezczyzna ?

Dlaczego ? jezeli to czysty niezobowiazujacy seks bez uczuc ? ja nie jestem w zadnycm zwiazku zebym byla nie w porzadku...gorzej nim bo ona ma kobiete

jak ma kobiete to niech z nia sypia a ty badz madrzejsza i nie dawaj sie wykorzystac na skok w bok a tak wogole dziekuj bogu ze z nim nie jestes bo widac jaki z niego ''wierny'' facet

Gość nimfomanka amatorka
Dla mnie seks z byłym partnerem to desperacja i poniżenie ... To taki jakby sygnał dla drugiej osoby, że jesteś tak beznadziejna że nawet do seksu nie potrafisz sobie nikogo znaleźć tylko musisz prosić się byłego ... A facet jak facet - zawsze skorzysta :o

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sex z byłym to porazka, facet sie z Toba bzyka dopóki nie znajdzie lepszej i nowej dupy, ponizajace no nie>> Potem zostawi Cie jak zuzyta szmate

Gość blackly
zalezy od sytuacji xD

MA kobiete z ktora jest mu zle. A seks wyszedl poprostu... emocje wziley gore i chec , pozadanie

Gość nimfomanka amatorka
Ojjjj .... seks wyszedł po prostu ... i będzie wychodził za każdym razem jak on będzie łaskawie chciał się spotkać ... a Ty polecisz na każde jego skinienie ... Kobiety szanujcie się :o

odpierdol sie ode mnie juz sama gadka widac jaka z ciebie suka ktora sciezke w lesie wybrałas troche dzis zmarzniesz dziwko

Gość nimfomanka amatorka
Każdy facet będący w związku powie, że źle mu z obecną partnerką ... skoro mu źle to po co z nią jest ?

czysty sex bez uczuć to maja zwierzęta ty sie chyba czyms róznisz od samicy, dajmy na to, krowy czy świni? czy może jednak niczym się nie róznisz od zwierząt?

Gość blackly
czemu odrazu mówicie ze ona poleci na jego skinienie...moze on bedzie latał na jej skinienie jak dziewczyna dobrze to rozegra;p

pO CO TE wyzwiska ? ;/

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
MA kobiete z ktora jest mu zle. haha jakas Ty naiwna :D jak mu zle to niech ja zostawi a nie zdradza, żenada, no ale jak pasi Ci dawac dupy jak tania szmata to twoja sprawa

blackly a jak powinnam rozegrac wg Ciebie ? ;) wiem tylko ze bylo nam wspaniale ;p tym bardziej ze to byl nasz pierwszy raz jako tako bo w czasie naszego krotkeigo zwiazku nie kochalismy sie

Gość Alefaza
MOgę się założyć, że to koleś założył ten topik.

Gość espresso25
Ma kobiete z ktora jest mu zle ale jest z nia a nie z toba? A ty to taka pocieszka, ktora mozna popukac jak tamta boli glowa albo ma okres? Chyba przyznasz sama, ze sie to kupy nie trzyma. Czy jestes az tak naiwna? Po prostu bzyka sobie 2 laski opowiadajac ci jakies bajeczki. JESTES JEGO BYLA czyli z jakichs powodow nie chce z Toba byc. A ty mu nadal "dajesz" - ale zalosna sytuacja. W glowie mi sie nie miesci, ze sa tak glupie dziewczyny.

Gość nimfomanka amatorka
Niestety 95% kobiet rozgrywa to tak że w końcu są awaryjnymi pojemnikami na spermę byłego faceta ... On korzysta a ona łudzi się że były coś jeszcze do niej czuje. Jesli tak to niech zostawi obecną pannę i niech żyje sobie z byłą. Proste.

Gość blackly
hahah bo ja wiem... ale po co Ci to...znajdz sobie swojego faceta i tyle...

miki100 odpie**ol sie ode mnie juz sama gadka widac jaka z ciebie suka ktora sciezke w lesie wybrałas troche dzis zmarzniesz dziwko Miki 100 (w pasie) to żałosna, sztywna NUDZIRA!!! :O

Nie chce innego ;p chce jego ;p a popeiram to ze kobieta tez moze miec najzwyczajneij ochote na seks i nic w tym zlego nie ma. nie zawsz tylko chodzi o to ze on musi miec pojemanik na sperme...

Gość espresso25
potraficie w waszych popierrdolonych mózgach zrozumieć, że kobieta może mieć ochotę na sex? Owszem, potrafimy. Sama tez czesto mam ochote. Normalna sprawa. Ale do glowy by mi nie przyszlo zeby robic to z moimi bylymi. No chyba, ze faktycznie dzialasz jak zwierzatko, ktore posluguje sie tylko INSTYNKTEM. I wszystko ci jedno jak i z kim. pierrdolnijcie sie w te tępe dekle Ach, jaka mila jestes. A tak przy okazji kiedy ostatnio mialas udany seks? Bo jakas sfrustrowana jestes i agresywna. A DOBRY seks odpreza i sprawia, ze czujemy sie szczesliwe i spelnione. Polecam ;-)

Gość nimfomanka amatorka
Dokładnie - znajdź sobie swojego faceta ... bedziesz miała i seks i uczucie. Zresztą nagle zrobiłaś się taka otwarta i wyzwolona i popierasz seks bez zobowiązań ... a przez jakiś tam czas byłaś w związku bez seksu. Nie bardzo chce mi się w to wierzyć :o

Ja wlasnie po seksi z nim czuje sie szczesliwa i spelniona ;p nie uwazam ze zrobilam cos zlego ;) jest tez cos takiego jak kolezenski seks

z nim bylam 1,5 miesiaca. Byly zabawy ale do sesu nie doszlo a pozatym rzadko sie widywalismy i czesto w wiekszej grupie ludzi ;)

Gość nimfomanka amatorka
No to skoro twierdzisz że tak Ci dobrze i taka szczęśliwa jesteś w roli "koleżanki do seksu" to po co zakładasz temat na forum ... ? Chcesz się pochwalić ?

Bo chcialm zobaczyc opinie innych , moze ktos prezyl cos podobnego. bo bardzo czesto sie zdarza ze idziemy do lozka bylymi partnerami

Gość espresso25
Troche smutno sie robi jak sie ciebie slucha. Jakbys byla w nowym, ZDROWYM zwiazku, w ktorym facet o Ciebie dba, traktuje Cie z miloscia, szacunkiem, w zwiazku, w ktorym dobrze wam ze soba, a w sypialni jest zaj... scie to olalabys taki "kolezenski seks"... Ale jak to mawiaja: nie moje grzadki, nie moje buraczki. Twoja piczka, twoja sprawa. Ile ludzi tyle opinii - ja osobiscie uwazam, ze Twoja sytuacja jest zalosna i zdania nie zmienie. Ale zycze powodzenia. Wiele jest dziewczyn i kobiet, ktore wola same siebie oszukiwac niz nazwac po imieniu smutna prawde.

Gość nimfomanka amatorka
To ja Ci powiem że ja przeżyłam coś takiego ... i dlatego z doświadczenia Ci napisałam że będziesz zwykłym pojemnikiem na spermę ... Też nie wierzyłam, ale przekonałam się na własnej skórze.