Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martucha1979

you tube

Polecane posty

Gość martucha1979

Witam :) mam pytanko jakim programem ściągacie filmy z you tuba.Chciałam nagrac córce piosenki ale jestem zielona w tych sprawach.Pozdrawiam

Gość jioio
programem komputerowym !

Gość kiedys ktos tu pisal
o dwhelper to jest wtyczka do przegladarki mozilla firefox tym mozna zapisywac filmiki w necie na kompa

Gość martucha1979
programem komputerowym dzieki za odpowiedz tyle to tez wiedziałam ale jak on sie nazywa i proszę o jakis dobry bo próbowałam kila sciągnąć i po zainstalowaniu mi nie działały a neta mam bardzo wolnego takze bym chciała jakiś konkret dzięki za odpowiedz

Gość martucha1979
doradzcie coś jeszcze napewno ktos z Was korzystał z takich programów

Gość Świnia z dużej litery
DWHELPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! czytasz wybiorczo??? to kurva chyba nie mam szans zeby trafilo :O

Gość martucha1979
do Świnia z dużej litery po co to KURVA czytam wszystkie wypowiedzi ,a jezeli ty nie umiesz sie wypowiadać kulturalnie to lepiej wogóle nie odpisuj. Jak juz pisałam mam wolny net i chciałam kilka odpowiedzi zeby mieć z czego wybrać.

Gość wisnie i czeresnie
Ja uzywam 1-click youtube downloader do sciagniecia pliku flv, potem convert flv to mp3 zeby to przerobic na mp3 Aha, ten pierwszy to dodatek do firefoxa

Polecam jdownloader. Za jego pomoca mozna pobrac niemalze wszystko. Wystarczy link z piosenka dac do schowka (skopiowac, ctrl+c) i program sam sprawdzi czy plik jest online oraz - jesli chodzi o youtube zapyta w jakim formacie zapisac. Do wyboru jest kilka, w tym mp3. Pozdrawiam

Gość martucha1979
DZIĘKI WIELKIE zaraz będę testować buziole