Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pararara

Sprzedam WÓZEK SPACEROWY

Polecane posty

Gość saturn coneco mialam
taki shit nie kupujcie tego badziewia chinskiego

Gość pararara
Może kupiłaś jakiś felerny bo ja byłam bardzo zadowolona!

Gość saturn coneco mialam
kupilam w sklepie coneco w czestochowie ladnie smierdzial po otwarciu pudelka chinskie gowno a zanim pojechalam na dwor na pierwszy spacer to juz kolka osomkowaly od samego poczatku nie kupujcie tego-zwlaszcza uzywanego! ja dbalam o swoj a mimo wszystko sie rozlatywal, kupcie lepiej POLSKI WOZEK! opinie to sobie wsadz gleboko-poszukaj tych zlych idiotko a nie tylko dobrych :D

Gość pararara
podszywacze. HA ha ha ale śmieszne.

Gość ojojojooojjj
Nie polecam tego wozka! Niestety to mój najgorszy zakup. Wózek jest nieergonomicznie skonstruowany. Trzeba go prowadzic pochylonym bo inaczej się kopie w plecy dziecka - więc nas boli kregosłup. Ciężko skręca - nie da się go prowadzic jedną ręką. Już w pierwszym tygodniu użytkowania wypadły śrubu trzymające barierkę zabezpieczającą dziecko przed wypadnieciem. Źle się składa.

Gość jak wstawic taką ilość zdjęc?
jest baaaardzo wąski i szybko przecierają sie kółka

Gość pararara
wózek ma szerokie siedzisko co było dla mnie ważne bo moje dziecko jest duże.

Gość mama kopie butami
w wozek bo jest za krotka raczka i idzie sie pochylonym/zgarbionym-no chyba ze jest ktos kurduplem to ok

szerokie tzn?podaj cm i do jakiego wieku woziłaś w nim dziecko? bo to tez wazna kwestia

ta lalka sie tam ledwo miesci a np 3 latek jak wsiądzie?

A ja mam do sprzedania wozek wielofunkcyjny IMPLAST BOLDER 4, stan bardzo dobry, kolor jasny zielony, duza gondola,spioworek, wolia przecowdeszczowa gratis, plecam, pyt i zdjecia gg 9772052

Gość pararara
Moja trzyletnia córka nie jeździ już w wózku ale spokojnie się w nim mieści. Siedzisko ma szerokość ok 35 cm.

Gość pararara
i nie kopałam dziecka po plecach i kurduplem nie jestem - 166 cm. Nie chodziłam zgarbiona ani pochylona więc nie wiem o co chodzi. zresztą podałam wyżej linka o niezależnych opiniach użytkowników tego wózka.

Gość 166cm toz to
kurdupel jak nic ty mowisz ze nie jestes kurdupel?wez mnie nie rozsmieszaj ja mam 174 cm i nie kopalam dziecka tylko kolka-mam wieksze stopy zapewne niz ty bo ty to pewnie 35 rozm masz :D :D

Gość 166cm toz to
moj maz ma 187cm i nienawidzi chodzic z tym wozkiem bo musi chodzic ZGARBIONY no ale co ty mzoesz kurdupelku wiedziec na ten temat :D

Gość 166 to raczej normalny wzrost
a dla małżeństwa koszykarzy to faktycznie trzeba by wózek na zamówienie robić :P

Gość makemeknow
166 i nie jest kurduplem :D 🖐️ haha

Gość 166cm toz to
a maz to pewnie ma 167

Gość pararara
Nie mąz ma 140 idiotko

Gość z takim wzrostem
to ona na bank meza nie ma kto by takiego kurdupla chcial co ma gowno blisko rozumu :D

Gość pararara
Zastanawiam się po co niektórzy wchodzą na forum. I chyba już wiem! To frustraci którzy w realu są gnojeni każdego dnia i tylko anonimowo w necie mają "odwagę" obrażać innych. No cóż w końcu musicie jakoś odreagować a tu najłatwiej. Życzę więcej odwagi w realu i więcej szacunku do samego siebie.

Gość matka polka ver. 3.0
hehe dobre und motzne, dziecko ktore ma 3 lata powinno zapierrdalac juz na swoich nogach, a nie kurrwa robic z dziecka kaleke wozac je w wozku

Gość 166 to kurdupel???
wez sie puknij w pusty łeb, ja mam 166 i uwielbiam chodzić w szpilkach, zakladając takie szpilki mam kolo172, gdybym miala te 174 to w takich szpilkach wygladalabym jak pokraka, fajnie byc wysokim, ale max 170 , no chyba ze ktos lubi plaskuny a nie obcasy to se moze miec 175, potem to juz tylko się wygąda jak drabina niestety, i z tego co widzę nie odbiegam wzrostem od normalnych ludzi, czasem tylko w przelocie pojawi się jakas drabina i myslę sobie "ale pokraka' bo to niestety tak wygląda,pozdrawiam

Gość 166 to kurdupel???
dowodem na to jest tez fakt ze wszystkie spodnie w normalnym sklepie są na 170 cm a ty sobie biedaczko szukasz spodni w sklepach dla pokrak, bo są tez takie tak jak i sklepy dla xxl

Gość ...............///
widać jakie masz małe pojęcie. pewnie jedyne miejsce na jakim byłaś i kupowałaś jeansy to pobliski targ :D:D:D:D:D:D hahahah 174 cm niezła konina z ciebie współczuje!;d mieścisz się w drzwiach?

Gość 166 to kurdupel???
mowie o sklepach a nie targu nie myl pojęć,i nie mowie tez o jeansach

Gość majac 172cm pluje
z gory na takich kurdupli po 166 :D