Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

globetrotter

PYTANIE DO KOBIET prosze o wypowiedzi.

Polecane posty

Witam Was Moj epytanie brzmi dlaczego polki sa malo wyzwolone jesli chodzi o lozko, nie jak inne narody francuski, czeszki, poludniowe narody nawet chlodne szwedki sa wyzwolone. nie jest to teoria bo podrozowalem po swiecie i kosztowalem smaki regionu. Dlaczego Drogie Panie tak jest w polsce? pozdrawiam i prosze o szczere wypowiedzi

Dlaczego Polacy tak kiepsko znają jezyk ojczysty? :( A powiedzenie ludowne znasz? "Cudze chwalicie, swego nie znacie" :)

ja jakos partiota nie jestem i z powiedzieniami ludowymi nie obcuje, z innymi przyjemnosciami wole obcowac niz z powiedzeniami ludowymi;)

Gość basieńka_25
Może na kiepskie Panie trafiałeś... Polki są owszem bardziej pruderyjne aczkolwiek angole przyjeżdżają właśnie dlatego, że dość mają tych wyzwolonych.. Polki na całym świecie są cenione.

@globbercwel nie fikaj bo ci pojade po rajtuzach i sie skonczy. Ty wygladasz jakbys byl oderwany od granata ale nikt ci tego nie wypomina takze zdejmij maske i wypierdalaj.

Gość Świnia z dużej litery
co znaczy 'wyzwolone'? ostatnio pewien pan w telewizji stwierdzil, ze nie ma wyzwolonych kobiet zwalszcza jezeli te wyzwolenie ociera sie o lozko bo to zwykle dziiwki sa... tu na kafe 'swiatowi' mezczyzni twierdza, ze polki to najwieksze doopodajki na calym swiecie wiec wydaje mi sie, ze jak juz w tym tak przodujemy (a przeciez mezczyzni na kafe nie moga sie mylioc prawda? w koncu przespali sie z wszytskimi polkami w kraju i za granica jak i probowali przynajmniej przespac sie z pannami w innych krajach zeby miec prowonanie ktory narod daje czesciej doopy).

Gość kolkabolkaaaaa
polki są wyzwolone, ale po za granicami naszego kraju, tam nie omieszkają spróbować przystojnych obcokrajowców np.włochów czy hiszpanów, same co noc polują na innego by potem wrócić do polski i udawać aniołka, zresztą przed polskimi facetami szkoda sobie zadawać trudu, nie dość, że wszyscy to paszkwile z bandziochami, z piwskiem w ręku i bywający w burdelu z tanią dziwką, kiedy to żonka w domu prasuje z wałkami na głowie to jeszcze to, to takie jakieś nie wyraźne, ani do chłopa podobne, ni do dinozaura, cóż ciężko mi sprecyzować was facetów polaków...

no coz wytaczamy dziala ciezkie. bo jakis kilku idiotom nie spodobalo sie to co pytalem. a ja pytalem w dobrej wierze. chyba nie o to chodzi aby jeden drugiego tu bluzgal co? nie po to powstal ten portal.

Gość Boczuśś
masz prostą i jasną odpowiedź BO SIĘ BARDZIEJ NIŻ NIEMRY KURWISZONY SZANUJĄ BO MAJĄ MNIEJ KASY, A KASA JAK WIADOMO WYZWALA NAJGORSZE INSTYNKTY I ROZLUŹNIA WSZELKIE ZAHAMOWANIA OT I DO NAS KURESTWO Z ZACHODU PRZYJDZIE NIEUCHRONNIE

Gość co prawda to prawda
polki to kurwy które lecą tylko na kase i tak sie jebią z kim popadnie pierdolone dziwki

Gość co prawda to prawda
ostry ma kompleks małego członka

Lubie, jak ponizam ludzi o IQ wielkosci zoltej kredki czuje sie taki spelniony i niesamowicie zajebisty, tryskam energia i checia zycia podskakujac razem z obroncami krzyza. vera :*

Gość Wacław IV Waza
Jesteś córeczko...Ładnie dziś wyglądasz.

Pięknie :) Nie czesałam sie od dwóch dnie, mam gorączkę i zapłakane oczy. Bierzcie co chcecie :) Cześć Tatku :)

Sądzę, że raczej nie spałeś z wszystkimi polkami w Polsce. Jeżeli spałeś z jedną polką , to jak możesz mówić o kobietach w polsce uogólniając?