Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawna_piękna

Nie mam siły o siebie zadbać... Już mu się chyba nie podobam:(

Polecane posty

Gość dawna_piękna

Jesteśmy po ślubie 3 lata. Mamy półtoraroczną córeczkę. Mąż pracuje a ja zajmuję się Madzią, domem, oraz psami... Mamy niewielką hodowlę psów. Kiedyś byłam naprawdę atrakcyjną dziewczyną, a teraz jestem tak zmęczona że nie mam siły żeby o siebie zadbać :( co najgorsze chyba przestaję sie podobać mężowi ... rzadko jesteśmy "blisko"... Nie wiem jak temu zaradzić... Chciała bym znów poczuć się jak kobieta. Piękna, zadbana, pożądana...

Gość anooo
A nie masz nikogo choć czasem do opieki małej?

Gość Kosior
a co to znaczy, ze rzadko jestescie ze sobą "blisko" mozesz konkretniej?bo piszesz bez sensu

Gość dawna_piękna
chodzi o to, ze rzadko mnie rucha nie rozumiesz tego debilu?

Gość dawna_piękna
Niestety nie bardzo:( moi rodzice daleko, teściowie zajmują się 4 wnuków mojej szwagierki, zresztą mieszkają też kawałek od nas :( W sumie dom kupiliśmy specjalnie w "bezpiecznej odległości" od rodziny...

Gość dawna_piękna
paskudny podszyw...

Dodam że córeczka była jak najbardziej planowana, przed ciążą pracowałam więc naturalne dla mnie było żeby co dziennie ładnie wyglądać. Teraz nawet nie chce mi się umalować kiedy jadę na zakupy :'(

Gość anooo
powiem Ci że dla normalnego faceta nie jest problemem, że na codzień się nie malujesz, wystarczy że od czasu do czasu będziesz wyglądać bardziej odstrzałowo ;) . jeśli są miedzy wami dobre relacje, to choćbyś chodziło codzień w dresie, to i tak nic to między wami nie zmieni...

Gość anooo
a jeśli chodzi ci głównie o to, że Ty się z tym źle czujesz, to nie wiem zrob coś z tym, nie wiem weź opiekunkę do opieki ze dwa razy w tygodniu po 3, 4 godziny...zresztą jeśli jesteś głównie w domu, dziecko, psy, to chyba naturalne jest, że nie będziesz biegać w sukieneczkach i szpilach, oraz robić tipsy :D, więc wrzuć na luz, wystarczą fajne dopasowane np. jeansy, bluzeczka i delikatny makijaż...

Gość Sylwia.A
Właśnie, wystarcza proste zabiegi każdego dnia. Jeśli np. masz nadwage, to nie jedz slodyczy i lekką kolacje jedz o 18, to nie jest takie trudne jak sie wydaje. Do domu kup sobie jakies leginsy i tuniki, wygodnie i ładnie. A jak do sklepu, to tylko sobie narzucisz jeansy na te leginsy i ładna kurteczka albo sweterek zamiast tuniki i tez jest super. Zainwestuj w dobry krem do twarzy (gładka cera) i pod oczy (żeby zlikwidowac cienie) i do tego jakis błyszczyk. Ewentualnie lekki podkład. Nie musisz oczu sobie przecież malować każdego dnia :) A i tak poczujesz sie od razu lepiej. Zainwestuj w jakis koesmetyk do włosów. Np. jesli Ci sie puszą, kup sobie odzywke prostującą wlosy, jak masz krótkie to jakis żelik. Tak żeby zabiegi pielegnacyjne nie zajmowały Ci całego dnia, ale chwile. Kup jakiś odświeżający żel pod prysznic, cytrusowe zapachy obudzą Cie. Kup jakieś pidżamy które sa i wygodne ale tez i troszke seksowne. Wystarcza jakies krótkie spodenki i koszulka w ładnym kolorku i dopasowane (ale tez nie do przesady żeby dobrze Ci sie spało w tym) Zobaczysz że takie drobiazgi sprawia, że lepiej sie poczujesz. Rób zupy w wielkim garnku, tak żebys miała na 3 dni od razu. Dziecku kup jakąs zabawke którą samo bedzie mogło sie bawić. Dzięki temu zyskasz troche czasu dla siebie :)

"TAROT ANNA ZAPRASZAM ! !! " Spierd..j czarownico! JEDNA TAKA MI MAŁŻEŃSTWO ZNISZCZYŁA WIĘC MAM URAZ! NA STOS WIEDŹMO!

Gość malenka kaka
to znajdz czas zeby zadbac i juz. to jedyne rozwazanie. kup sexi bielizne, zorganizuj romantyczny wieczor z mezem gdy mala bedzie spala. kup winko zrob cos pysznego do jedzenia. wszystko w tajemniacy. i od tego dnia przy prannej toalecie nakladaj leciutki makijaz, dbaj o higiene codziennie, kup kilka ladnych ciuszkow i kosmetykow. badz kobieta a nie tylko kura!

Gość malenka kaka
nawet nie zdajesz sobie sprawy ile kobiet majacych male dzieci potrafi zadbac o siebie nawet lepiej niz przed porodem.