Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BJUTIFULL ŁOMEN

INNEOV -GESTOSC WLOSÓW

Polecane posty

dziewczyny, mam pytanie, czy ktoras z Was brala tabletki inneov na wlosy? co o nich sadzicie? moja znajoma bardzo je zachwala i rzeczywiscie ma teraz bujna czupryne a kiedys nie miala...

Gość ja używam tabletek ineov
Ok, napiszę tutaj, żeby tam tematu nie zaśmiecać.

Gość ja używam tabletek ineov
Tak więc ja zaczęłam 2.5 roku temu stosować ostrą dietę. Schudłam w krótkim czasie 25 kg. Z 75 kg do 50 kg. Niestety, ucierpiały na tym strasznie moje włosy. Pod koniec diety leciały garściami, ciągle zamiatałam i odkurzałam bo były wszędzie.... Miałam długie za łopatki, zawsze chodziłam w rozpuszczonych, ale po tym jak zaczęły wypadać zaczęłam zapinać gumką, bo wstyd normalnie, kilka kłaków mi tylko wisiało. Dosłownie parę włosów mi zostało. Mam nawet jedno zdjęcie, to była tragedia. Miałam normalnie przedziałek na 3 cm łysy. Dietę skończyłam. Zaczęłam jeść normalnie i kupiłam właśnie 3 opakowania inneov. Brałam to i jeszcze ogólne witaminy centrum. Do tego myłam tę resztkę włosów tylko szamponem dla dzieci, a co drugie mycie szamponem vichy. Ścięłam włosy króciótko. Po trzech opakowaniach włosy urosły dość mocno i było widać pełno nowych włosków. Kupiłam jeszcze jedno opakowanie. Skończyłam je i kupiłam Ha-pantoten. Do dnia dzisiejszego łykam już tylko ten ha-pantoten. Włosy mam już znów za łopatki, piękne, gęste, uwielbiam je. Mam teraz świra na punkcie moich włosów i boję się o nie jak nie wiem. Nawet nie masz pojęcia jak strasznie było być prawie łysa.... Ja wierzę, że to właśnie Inneov pomógł moim włosom, odżywił je, wzmocnił je i cebulki no i teraz jak już są mocne biorę tylko profilaktycznie ten ha-pantoten. I jeszcze polecam mycie właśnie takimi łagodnymi szamponami dla dzieci, to nie obciąża tak włosów..... fakt, ciężko je potem rozczesać, ale ja daję trochę odżywki w sprayu i jest ok :) Tyle w temacie :)

dziekuje ci bardzo wlasnie na taka odpowiedz czekalam,ja zakupilam sobie teraz opakowanie 120 tab. ale zaczne brac dopiero jak skoncze brac antybiotyk bo obawiam sie ze za duzo do lykanie tez moze byc niedobrze i moga nie dzialac jak potrzeba.Mi inneov polecila kolezanka ktora teraz tez ma burze wlosów a miala slabe i cienkie...