Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annulkaa82

dziwne wejście do pochwy

Polecane posty

Gość annulkaa82

Witam. U wejścia do pochwy mam dziwną narośl, która wychodzi minimalnie poza nią. Jest to coś w stylu dwóch fałdek wygladają jak kolejne małe wargi tylko wychodzące z pochwy.Przez to wejscie do pochwy jest mocno ograniczone. Byłam u ginekologa ale zapomniałam o to zapytać:/

Gość goooogle
TO CHYBA WSZYSTKO OK JAK NIC NIE ZAUWAZYL:) I TY ZAPOMNIAŁAS:D

Gość annulkaa82
nie mowie, że cos jest nie ok:) ale mnie to interesuje:) nie wiem co to moze być

Gość dziwne to
moze to resztki błony dziewiczej?

Gość annuulkaa82
błona tuz przy wejsciu?? to nie jest jakis skrawek tylko grubsze wystajace fadki skóry Żadna tak nie ma??

Gość no majonez ma oj ma
a gdzie ma być jeśli nie u wejścia do pochwy? Najlepiej zapytaj lekarza ale jesli on nie mówił nic na ten temat to pewnie jest ok.

Gość takajednableble
ja mam identycznie. i też dopiero teraz mi się to pojawiło. tzn wczesniej chyba nie zwracalam na to uwagi po prostu. zaczelam sie tym martiwc po stanie zapalnym bo wydawalo mi sie dziwnie. i zeby sie dostac do pochwy trzeba to tak rozchylic. 3 pary warg sromowych. dziwne. ale lekarka tez mi nic o tym nie powiedziala a zapomnialam sie zapytac. ale skoro nie zwrocila uwagi to nie moze byc to nic strasznego

Gość annulkaa82
dokładnie tak jak piszesz to wygląda jak 3 pary warg sromowych:) ja też bardziej zaczełam się temu przyglądać po stanie zapalnym ale widocznie taka juz nasza natura, że tak mamy:)

Gość albo po prostu
tak nam zostało po tym stanie zapalnym że to się tak troche zmieniło wszystko.. bo ja mialam wszystko spuchnięte i jak opuchlizna znikla to to zauwazylam..

Gość mysz
czasami pochwa rozciaga sie od sexu,

Gość Jogobella 247247
ja tez mam takie cos, od zawsze. jaki byl wasz pierwszy raz? bo ja nic nie czulam zadnego bolu, ani kropelki krwi nie bylo, nic tez sie "tam" nie zmienilo. wydaje mi sie ze to taka blona dziewicza. chodzilam do roznych ginekologow i zaden nic nie mowil, wiec to chyba normalne.

Gość no moj też był bezbolesny
no to moze wszystk ookej i nie ma sie czym martwic ;] tylko to przeszkadza troche ; / bo żeby wejsc do pochwy trzeba to rozchylic bo inaczej nie da rady.

Gość annuulkaa82
nikt tu sie niczym nie martwi po prostu zastanawialam sie co to jest:) ale fakt ze to jednak minimalnie przeszkadza. Mój niestety bolesny i tak jest do tej pory:/ :)

Gość gość
Podtrzymuje temat. Ja tez tak mam ale zrobilo i sie takie cos po pierwszym porodzie wiec myslalam ze mnie zle zszyli albo pekl i szew o co tu chodzi jestem pewna ze ńie kialam tego wczesniej

Gość gość
Mam to samo, strasznie mnie to irytuje, wydaje mi sie ze jedynym sposobem na to jest korekta plastyczna.. Tylko szkoda ze to taki duzy wydanek...