Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego pytam

espees dlaczego jesteś takim ćwokiem?

Polecane posty

Fiabiola bo na kafe to jest tak że każdy dopierdala drugiemu...niektórzy się tu lansują niektórzy szukają tu miłości niektórzy tu oszukują a jeszcze inni tu przegrywają życie...i oczywiście są też tacy co najchętniej to by cię z błotem zmieszali...:-D

Gość dlaczego pytam
że jak? jak można sie doszukiwać racji w takim topiku :O nawet espees nie potraktował tego powaznie, ale ty owszem :O masz coś z głową :O a ja myślę całościowo a nie fragmentarycznie i płytko jak ty, doszukiwanie sie racji na korzyśc czyjąś tez może miec podłoże wazeliniarskie twardogłowa istoto :classic_cool:

Gość dlaczego pytam
auroton zapomniałes o całej rzeszy tych co sa akurat chorzy i nie mogą aktualnie oddawac sie ogromowi swoich dotychczasowych rozrywek i dlatego siedza na kafe - to chyba najwieksza grupa ludzi tutaj oczywiście choroba funkcjonuje jako przykrywka dla przegrywania zycia, co jak wiadomo jest dośc wstydliwą kwestią :classic_cool:

no ja Cie proszę :D z moją głową jest wszystko w porządku :classic_cool: to już sobie jaj nie można porobić na kafe ? ;)

przyznaję ci rację...ja też jestem chory ale na głowę :-D a po za tym to mam poparzenie 3 stopnia na dłoni za nadgarstkiem i mnie bardzo boli pisanie na kafe...a więc każdy post daje mi ogromny ból...:-D

Gość dlaczego pytam
no w sensie fizycznym to tak wszytko z nia w porządku - wyjątkowa twardość chroni bowiem przed wszelkimi kontuzjami :classic_cool:

Gość dlaczego pytam
fuj 3 stopnia czyli czarna skóra? ble :O

czarna nie...taka skóra występuje w przypadku zwęglenia czyli bezpośredni ogień albo prąd elektryczny...ja poparzyłem rękę na kolanku wydechowym które miało około 600 stopni...skóra po około 3 godzinach obumarła i odpadła i mam gołą tkankę która akurat się suszy aby się zagoiła bo przez pierwsze dwa dni miałem ja w bandażu na przypadek zakażenia...

Gość dlaczego pytam
boże ąz mnie moja własna boli :O :(

wiecie co ja już będę spadał bo idę dzisiaj kupić kolejne auto...(już będę miał 4 auto) no cóż matka mnie zabije...jest to mitsubishi lancer mk 2...stary ale jary i ma napęd na tylnie koła :-D a jak wiadomo idzie zima...