Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana na maxa idiodą

ja pierdole jestem z frajerem ://

Polecane posty

slodka powiem ze ciekawie to wymyslilas :)) zastosuje to kiedys ale juz chyba nie w stosunku do niego bo tak jak pisalam zastanawiam sie gleboko nad kopem ;)

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFONv2
nie no dobra.... to co powiedziałem ma zastosowanie ale do normalnych kolesi ;) a tu jak widzę mamy przykład pajaca :O no nie wpaść na urodzinowe rooochanko do swojej laski?? bez sensu... przecież na ten dzień pewnie nawet na anala byś mu pozwoliła ;)

Gość espresso25
No to niech spada do mamusi i babci. Jak sie wokol ciebie jakis adorator zakreci to pewnie szybko bedzie z powrotem i wtedy chwila moment zajmiesz pierwsze miejsce.

dziekuje biznesmen potrzebowalam to uslyszec od razu mi lzej ;) ja wiem ze baby potrafia byc paskudne niczym bluszcz , mi do kobiety bluszcza bardzo daleko bo sie nimi troche brzydze ( a w zasadzie to mi ich szkoda) bo widze ze nie sa szanowane i kopane w dupe raz po razie , moj mial wszystko luz swobode przyjaciolke we mnie i kochanke a skoro woli mamusie i babcie to niech sobie z nimi uklad zycie !!! i tak moje mile panie oni sie nie zmieniaja , rozmaiwalam setki razy z nim o tym ze mnie to boli ze to ze sramto po czym mowil ze mam racje i za tydzien znowu z wywieszonym jezorem biegl do mamusi ;)

kochani dostalby duzo dzis :) a tak to niech sie wali ja nie jestem kurwa lala dmuchana ktora sie nadmucha i tak bedzie czekac na niego az on skonczy posiadowke z mamusia i babcia w zyciu szanuje sama siebie i swoj czas ( bo byla taka idea calkiem niedawno ze wpadnie do mnie na noc po 23- chyba cos mu sie pomieszalo w glowie) ide na impreze tak sie odwale ze hu hu ;)

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFONv3
a może mi chcesz obciiągnąć :D straszne ciśnienie mam w kulkach :D

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFONv3
napisz co by dostał :P zobaczymy jaka z ciebie wariatka :P

Gość espresso25
biznesmen, jakis chyba niewyzyty jestes, wlazisz na babskie fora, ublizasz nam, teraz jeszcze te twoje propozycje... co ma piernik do wiatraka co autorka robilaby z mezem w sypialni? Jak to sie ma do tematu? I niby czemu mialaby sie dzielic z toba takimi szczegolami na jakims forum? Pogielo cie?

pan biznesmen smutne Twoje zycie skor nie ma Ci kto ulzyc juz wiem skad tyle jadu w poprzednich postach esspreso dzieki za wstawiennictwo ;)

Gość espresso25
pan biznesmen od buraczkow :-D